Sök RWS Vega

Raoul Wallenbergskolan Vega startar i augusti 2019, men det går redan nu att ställa sig i kö. Gå in via länken nedan och gör en intresseanmälan redan idag!

Antagningskriterier RWS Vega

Nedanstående antagningskriterier är det förslag vi lämnat in till Skolinspektionen (grundskolan) då vi ansökt om att få starta verksamheten i Vega. Det är sedan Skolinspektionen som beslutar om antagningskriterierna och som ger oss rätten att använda kriterierna. Vi kommer att meddela alla berörda föräldrar så fort vi får ett beslut i frågan.

Förskoleklass

1. Verksamhetssamband, d v s barn som går i förskolan RWF Vega äger rätt att fortsätta utbildningen i RWS Vegas förskoleklass.
  2. Syskonförtur
  3. Geografisk närhet
  4. Kötid

Årskurs 1-6

1. Verksamhetssamband, d v s elev som går i förskoleklass äger rätt att gå vidare till grundskolans årskurs 1
  2. Syskonförtur
  3. Geografisk närhet
  4. Kötid

Ansökan sker i systemet Skolplattformen. Det är vårdnadshavarens ansvar att hålla kontaktinformationen uppdaterad.