14 maj, 2018

Temavecka ”hållbar utveckling”

Nu har vi precis avslut temaveckan för årskurs 6-7. Som vanligt vartemat under vårterminen ”hållbar utveckling”. Under samtliga lektioner pratade lärarna om globala miljöfrågor, skräphantering och hållbara alternativ.

Trädgårdsdag

På måndagen anordnade musik- och slöjdlärare Hannah Sundkvist, No-lärare Miriam Rubin samt Annelie Hammarström en trädgårdsdag. Eleverna fick själva anmäla sig till evenemanget vilket resulterade i att 35 elever planterade i pallkragar och bildäck, målade, krattade och tvättade på skolgården.

Dansdag

På måndagen invigdes vi den fina skolgården med en dansdag. Rektor och elever från årskurs nio byggde en scen av vårt trasiga pingisbord. På denna dansade vår idottslärarare Hannah Slotte olika koreografier med eleverna. Elever från årskurs nio höll i ett zumbapass och matematikläraren David McVicker dansade Lindihop tillsammans med musikläraren.