4 december, 2017

Eleverna engagerar sig i insamlingen till Musikhjälpen

Raoul Wallenbergskolans elever har under terminen arbetat med temat ”Schools for Peace” genom programmet ”Non Violent Organisation”. De har bland annat fått skapa egna fiktiva icke-våldsprojekt för att öva sig i att göra skillnad för andra.

I samband med Musikhjälpen har RWS Uppsala startat ett eget engagemang där eleverna får möjlighet att göra skillnad på riktigt. Blanda annat ordnade eleverna idag ett musikcafé med insamling. Nästa vecka ordnar RWS Vänner lucialoppet med fikaförsäljning och musik öppet för allmänheten.

Här är lite bilder från musikcaféet som hölls på GRAND av elever från musik- och pianofördjupningen.  Läs gärna mer om vårt engagemang för att samla in pengar till projektet ”inga barn är till salu”.  Tack till alla som har bidragit! Vi har för tillfället samlat in 1,070 kronor via vår digitala bössa

Children Are Not Toys

Text och musik: Emil Wallsten 7a

Ver 1 Why do parents sell their kids? Are they not proud of their children or maybe they want money?

Ref Childrens are not toys, they are like me and you’re children are not toys they are like me and you

Ver 2 Why are plaguing the childrens why are we plaguing the childrens

Ref Childrens are not toys, they are like me and you’re childrens are not toys they are like me and you

Ver 1 Why do parents sell their kids are they not proud of their children or they maybe want money?

Ver 2 Why are we plaguing the childrens why are we plaguing the childrens