25 oktober, 2015

Elever sjöng på Slottet under Fredsgalan

I lördags uppträdde elever från Raoul Wallenbergskolan i Uppsala under fredsgalan på slottet. De fick under galan diplom för sitt engagemang och vackra framförande. Några av eleverna uppträde dessutom tidigare samma dag under ett FNarrangemang. Detta med anledning av att de under Raoul Wallenbergskolans arbetsdag hade stått på stora torget och samlat in pengar till människor på flykt genom dans och musik. Detta finna engagemang uppmärksammades under fredsgalan med applåder.

2015-10-24 19.10.11

Elever efter sitt uppträdande

Vi är otroligt stolta över våra elever och deras vilja att bidra till samhället.

Huvudarrangörer var Uppsala FN-förening, Fredens hus, Centrum för ideellt arbete, Volontärbyrån, Europeiska Ungdomsparlamentet och Multikulturföreningen i Uppsala.

Fredsgalan lördagen 24:e oktober 2015

Plats: Rikssalen, Uppsala Slott

Program

• 18:30 Körsång från Raoul Wallenbergskolan, Rädda barnens barnkör för ensamkommande barn samt två solister från IT-gymnasiet i Uppsala under ledning av Hannah Sundkvist