Kommentarer från föräldrar och elever

• ”Hoppas du ursäktar att jag skvallrar ibland. I dag har en chockad …hört av sig. Hon fick A på ett prov i fysik. För första gången i sitt liv har hon fått ett A. Och det i fysik. Hon är helt omtumlad. Tänk vad en skola betyder och kan lyfta.”
  • ”En fantastiskt bra skola! Lagom stor, trygg, kompetenta lärare och skolledning ! Belägen mitt i City! Kan varmt rekommendera den vidare! Är medlem i föräldrarådet, om du har frågor kontakta mig direkt! ”/Linda Elster
  • ”Efter min dotter började här så ser vi en sådan positiv utveckling, hon kan mycket mer nu än på sin tidigare skola”
  • ”Förutom min egna positiva känsla jag fortfarande känner av får jag dessutom hem en mycket glad och sprudlande kille varje dag efter skolans slut, jag förstår att det kommer vara en ”smekmånad” som följs av rutiner men min magkänsla säger att vi har verkligen hittat rätt skola för vårt barn och vår familj.”
  • ”Vår son trivs verkligen. Vi upplever att det blev ett lyft för honom att börja på RWS.”
  • ” Vi är så glada att vi valde den här skolan”
  •  ”Jag är mycket nöjd. Det har aldrig gått så fort för mig att lära känna alla i klassen på så här kort tid. Det känns redan som att vi är en familj. Dessutom tycker jag att lärarna ansträngt sig mycket för att göra saker som gör att man lär känna varandra ännu bättre.”
  • ”Helt ärligt så tycker jag RWS är nog en av de bästa grundskolorna i hela stan”
  • ”Jag brukar rekomendera den här skolan (utan tveckan) till alla jag känner och berätta hur bra den är! Har aldrig sagt något dåligt om skolan förutom att man måste lämna det här underbara när man går ut 9:an”
  • ”Fick i kväll reda på att en bekant till mig har en son som går i nian hos er i Uppsala. Han trivs så bra så att han inte ens vill ha lov. Ni har lyckats!!!”
  •  ”Ja, våra erfarenheter är enbart goda. Högt i tak idé- och tankemässigt, kreativa och inte rädda för att ta i konflikter. De ser varje elev och de får vara på sitt sätt och bli respekterade för det. Detta tilltalar verkligen mig! Det känns skönt att höra att de ni säger att ni står för sker i praktiken.”
  • Ingen utav oss föräldrar kunde  komma till cafèstunden idag. Jag vill ändå på det här sättet tala om för dig några mycket positiva upplevelser kring de första skolveckorna…”