RWS Uppsala

Tilda hade vunnit priset ”bästa meritvärde” om hon hade gått i årskurs 9

Tilda går i årskurs sex och är redan en förebild för andra på skolan.

Månadens Raoul Wallenbergare är Tilda med motiveringen

Tilda är en jordnära tjej som tar studierna på allvar och visar stor empati för andra elever. Hon är ärlig och tolerant. Tilda är målmedveten och gör allt för att uppfylla sina drömmar. Dessutom ställer Tilda alltid upp för rättvisan. Hon är mycket positiv och står alltid för sina åsikter och säger till på ett snällt sätt för att inte såra.

Tilda är en ödmjuk person som alltid ställer upp för andra, kan sätta sig in i hur andra känner och tar sig an andras problem på ett exemplariskt sätt.  Vi tycker att Tilda är en sann Raoul Wallenbergare och är övertygade om att hon kommer att nå ut till många människor genom livet, bara genom sitt sätt att vara.

Grattis och fortsatt lycka i din skolgång. Sluta aldrig tro på dig själv utan stå på dig och våga vara den fantastiska person som du är. Låt istället andra se vem du är och låt dem bli en del av dig!

Flera fantastiska Raoul Wallenbergare