In-depth English

Engelska med Erik Lindersson
english-2016

Kursinnehåll:

Vill du jobba med engelska på gymnasienivå redan nu? Vill du fördjupa dig i litteratur, kultur
eller historia i den engelskspråkiga världen? Vill du spela teater eller göra en film? Vill du
göra en Let’s play-videoserie? Vill du jobba mot ett av de stora internationella
språkfärdighetstesterna, eller högskoleprovet? Vill du publicera en egen novell- eller
diktsamling? Vill du spela piano och sjunga Christmas carols på skolans julshow?
Som du ser finns det enorma möjligheter till fördjupning i engelska. Det viktiga är att just du
känner att du vill utvecklas ännu mer och förbättra din engelska genom att göra något bortom
det vi gör på “de vanliga lektionerna”. Mitt krav på dig är att du i slutet av kursen visar upp
vad du har lärt dig med en lite mer omfattande presentation, text, framförande eller liknande.
Oavsett om du vet redan nu exakt vad du vill göra, eller om du skulle vilja ha lite stöd att hitta
på något är du välkommen till fördjupning i engelska!

———————————————————————————————————————————–

If you choose to take the in-depth course in English, you will have a great deal of influence on what you work with. The aim is to improve your English in relation to the four skills (listening, reading, speaking, and writing) and to go beyond the junior high school curriculum, but how you choose to do that is largely up to you. For example, in previous terms students have created their own countries, videogame commentaries, and short stories. In addition, students have written reviews and descriptive texts about a number of topics, and have also presented facts in oral presentations. Even if English is the obvious focus, this course does give you the opportunity to explore other subjects, such as social studies and science, in English. Through this course you will also receive in-depth feedback on your work, in order to improve your already excellent English language skills. At the end of the course, I would like you to present your work in some manner, be it a poster, a presentation, a blog post, or simply a written text that I put up in the classroom.