14 juni, 2018

Skolavslutning

Under en timmes föreställning högtidlighölls skolavslutningen för alla elever på RWS Skövde.
Det bjöds på en blandad repertoar med allt från traditionella sånger mixat med lite nyare låtar med mer fart i:
– Nu leker vindarna
– Den blomstertid nu kommer
– Sommaren är äntligen här
– Simply the best
– Nationalsången
– Sommar, sommar, sol
– Happy

Istället för ett traditionellt tal av rektorerna blev de intervjuade av konferenciererna Vilma, Lina och Emma. Rektorerna blev även överraskade med uppdraget att ”shuffla” vilket de klarade galant!

Avslutningsvis var det dags för betygsutdelning till åk 6 som fick lovord av rektor Peter för klassens fina meritvärde. Sist delades stipendier ut till Moa åk 5 i musik, Donya åk 5 i engelska och Alvin åk 4 i matematik.

Nu önskas alla elever ett härligt sommarlov så ses vi igen till hösten för ett nytt, spännande och lärorikt läsår!