26 mars, 2018

Studie- och yrkesvägledare sökes till RWS Skövde

Vi söker dig  som är utbildad studie- och yrkesvägledare och som har ett starkt engagemang för att stödja och motivera människor i en viktig valsituation inför bland annat gymnasievalet. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer både med elever och kollegor samt att din samarbetsförmåga är god.

På RWS har vi karaktär och kunskap i fokus och letar efter dig som kan verka efter våra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft.  Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. RWS Skövde står för en mix av ”den gamla skolan” med ordning och reda och ”den nya skolan” med evidensbaserad undervisning. RWS har en traditionell syn på lärarens betydelse för undervisningen där lärarna leder undervisningen och tillämpar RWS lektionsrutiner som skapar trygghet och studiero samt förutsättningar för reflektion och analyser i lärandet.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Se filmen om vår skola där du kan ta del av vad lärare, elever och rektor har att säga om skolan: https://youtu.be/MgScAKDvw0A

Skicka in dina ansökan till rektor Peter Gejervall snarast på e-post peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se