10 april, 2017

RWS Skövde söker åk 1-3 lärare som brinner för att utveckla skola

Vi söker dig som:

– är behörig och legitimerad lärare i åk 1-3
– är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument
– har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning – kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet
– gillar utmaningar, utvecklingsarbete och kollegialt lärande
Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se/rws-skovde
Lärarexamen inr tidigare år
Lärarlegitimation
Tillsvidaretjänst för behörig och legitimerad lärare
Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, har i dagsläget förskolor och grundskolor i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde och Skokloster. Vårt arbete präglas av ett starkt barn- och elevfokus. Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. RWS Skövde är en årskurs F-6 skola på Norrmalm i Skövde. Vi på RWS Skövde befinner oss just nu i en mycket spännande och expansiv fas då vi utökar elevantalet till höstterminen 2017.

www.raoulwallenbergskolan.se/rws-skovde

Sök jobbet senast den 30 april 2017

 

Om detta låter som ett spännande uppdrag och du tror att RWS är en arbetsmiljö som passar dig, ansök gärna – vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 30 april 2017. Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. 

Skicka din ansökan till Mikael Barkman, btr rektor