RWS Skövde

 • Välkommen till Raoul Wallenbergskolan Skövde!

  Raoul Wallenbergskolan Skövde – en trygg och ambitiös skolaIMG_0142

  Arbetet med att komma igång med högstadiet fortsätter för fullt! RWS kommer att starta en klass i  i Åk 7 hösten 2017. Dessa platser är redan inbokade. Hösten 2018 öppnar vi portarna i Schönborgs fastigheter (250 meter från F-6 skolan) med platser för Åk 7 och Åk 8.Det går bra att ställa sig i kö till högstadiet på vår hemsida.  Kötiden kan bli avgörande hurvida man får plats eller ej. Gå till RWS Skövde, klicka på ”sök till RWS” och fyll i uppgifterna.

  Är ni intresserade av att veta mer om oss eller är intresserade av att kanske börja hos oss? Vi tar emot nya elever under hela läsåret så tveka inte utan kontakta oss. Just nu har vi platser kvar i Åk 4 med start vecka 45!!  Vill du ha mer information om skolan eller komma på besök så kontakta Peter Gejervall på peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se alt telnr. 0708-13 11 05 eller Mikael Barkman på telnr. 0707-960861 alt mikael.barkman@raoulwallenbergskolan.se

   

  Så missa inte att skicka in en ansökan till RWS Skövde. Det görs genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten. Informationsmöten kommer att hållas löpande under hela läsåret.

  Är du nyfiken på hur vardagen på skolan ser ut? Följ oss på Facebook!

  Just nu på RWS Skövde

  2017-03-24
  Elevinflytande och demokrati

  På RWS är det viktigt med elevinflytande och att eleverna får vara en del i demokratiska processer. Här ser ni klass 5 som har elevråd. Saga Frisk och Linnea Melin leder klassrådet och är också klassen elevrådsrepresentanter.

  Läs mer
  2017-03-16
  Klart med högstadium ht 2018!!

  Äntligen är alla papper påskrivna kring våra nya högstadielokaler. Nu går det bra att ställa sig i kö till ål 7 och åk 8 inför ht 2018.   Läs mer på….http://www.skovdenyheter.se/article/nytt-hogstadium-pa-norrmalm/  

  Läs mer
  2017-03-10
  Klass 2-3 arbetar med forntiden

  Under denna vecka ha årskurs 2-3 arbetar med Bronsåldern. På bildlektionen designar sitt eget bronsålderssmycke. De bygger dessutom sin egen tidslinje om forntiden.

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Via länken till den digitala anmälningsblanketten kommer du till köanmälan för skolan.

  Ansök till RWS Skövde
 • Address

  Hammargatan 1

  541 45 Skövde

  Telefon & Mail

  070-813 11 05

 • Sjukanmälan

  Klicka på länken nedan för att sjukanmäla ditt barn.

  Sjukanmäl