RWS Skövde

 • Välkommen till RWS Skövde!

  Raoul Wallenbergskolan Skövde – en trygg och ambitiös skolaIMG_0142

  Arbetet med att komma igång med högstadiet fortsätter för fullt! RWS kommer att starta en klass i  i Åk 7 hösten 2017. Dessa platser är redan inbokade. Hösten 2018 öppnar vi portarna i Schönborgs fastigheter (250 meter från F-6 skolan) med platser för Åk 7 och Åk 8.Det går bra att ställa sig i kö till högstadiet på vår hemsida.  Kötiden kan bli avgörande hurvida man får plats eller ej. Gå till RWS Skövde, klicka på ”sök till RWS” och fyll i uppgifterna.

  Är ni intresserade av att veta mer om oss eller är intresserade av att kanske börja hos oss? Vi tar emot nya elever under hela läsåret så tveka inte utan kontakta oss. Just nu har vi platser kvar i Åk 4 med start vecka 45!!  Vill du ha mer information om skolan eller komma på besök så kontakta Peter Gejervall på peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se alt telnr. 0708-13 11 05.

  Så missa inte att skicka in en ansökan till RWS Skövde. Det görs genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten. Informationsmöten kommer att hållas löpande under hela läsåret.

  Är du nyfiken på hur vardagen på skolan ser ut? Följ oss på Facebook!

  Just nu på RWS Skövde

  2017-01-17
  Ansvar och delaktighet på RWS:s fritidshem

  Ett prioriterat mål under våren är att få större delaktighet hos barnen. Vi har skapat fritidsråd, idélådor, samlingar med brainstorming. ALLT för att barnen ska kunna påverka verksamheten och på så sätt ta ökat ansvar för sin vistelsetid på fritids

  Läs mer
  2017-01-05
  Informationsmöte förskoleklass ht 2017

  Den 24 januari bjuder RWS in till informationsmöte för föräldrar som är intresserade av plats i förskoleklass ht 2017.   Tid och plats: Kl 18:00 i matsalen Vi kommer att   -Presentera skolan och dess profil -Presentera förskoleklassens verksamhet och profil  

  Läs mer
  2016-12-16
  Skapande på RWS fritidshem

  I takt med att julen närmar sig har fritidshemmet fokus på skapande aktiviteter. Här ser ni några exempel nedan. I veckan har avdelningarna installerat sin idélådor där eleverna kan lämna förslag på aktiviteter och önskemål om inköp.   Detta är ett led i att utveckla delaktigheten för fritidsbarnen.

  Läs mer
 • Är ni intresserade av att börja hos oss på RWS Skövde?

  Vill du komma på besök och träffa elever, lärare och rektor?
  Ring till rektor Peter Gejervall på telnr 070 813 11 05 för att boka ett personligt möte.

  Skolan växer under läsåret 16/17 och vi har möjlighet att ta emot fler elever. Så tveka inte utan hör av dig!

  Varmt välkomna!

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Via länken till den digitala anmälningsblanketten kommer du till köanmälan för skolan.

  Ansök till RWS Skövde
 • Address

  Hammargatan 1

  541 45 Skövde

  Telefon & Mail

  070-813 11 05

 • Sjukanmälan

  Klicka på länken nedan för att sjukanmäla ditt barn.

  Sjukanmäl