RWS Skövde

 • Välkommen till RWS Skövde!

  Raoul Wallenbergskolan Skövde – en trygg och ambitiös skolaIMG_0142

  Arbetet med att komma igång med högstadiet fortsätter för fullt! RWS har för avsikt att starta ht 2017 med tre-fyra klasser i Åk 7. Möjligtvis någon klass i åk 8 beroende på lokalernas beskaffenhet. Det går bra att ställa sig i kö till högstadiet på vår hemsida. Gå till RWS Skövde, klicka på ”sök till RWS” och fyll i uppgifterna.

  Är ni intresserade av att veta mer om oss eller är intresserade av att kanske börja hos oss? Vi tar emot nya elever under hela läsåret så tveka inte utan kontakta oss. Just nu har vi platser kvar i Åk 4 med start vecka 45!!  Vill du ha mer information om skolan eller komma på besök så kontakta Peter Gejervall på peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se alt telnr. 0708-13 11 05.

  Så missa inte att skicka in en ansökan till RWS Skövde. Det görs genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten. Informationsmöten kommer att hållas löpande under hela läsåret.

  Är du nyfiken på hur vardagen på skolan ser ut? Följ oss på Facebook!

  Just nu på RWS Skövde

  2016-10-17
  Att visa MOD

  Tjejerna visade stort mod genom att utmana  sig själva. Att uppträda inför publik med det roligaste som finns…MUSIK!! Fritidsverksamheten ger barnen stort utrymme att prova på och utveckla sin musikaliska förmåga.

  Läs mer
  2016-10-07
  En vecka på RWS Skövde!

  Här är ett axplock av intressanta och spännande utmaningar som våra RWS-elever upplevt under veckan! Från vänster: Huvudentrén och vår fina flagga. RWSbandet repar in nya låtar! Lärarna sätter upp ljudabsorbenter i matsalen. Veckans mål i förskoleklasserna. Längst ned: Eleverna i förskoleklass tränar på logik och kommunikation med lärare Linda Lund

  Läs mer
  2016-09-30
  Månadens Wallenbergare utsedd

  Sista fredagen i  varje månad utser RWS månadens Wallenbergare. En elev som utmärkt sig på ett positivs sätt och verkat efter våra ledord! På scenen stod RWSbandet redo och gjorde stor succé! Publiken både sjöng och klappade i takt till den välspelande musiken. Emma De Laura fick sedan ta emot priset som månadens Wallenbergare till kamraternas applåder! …

  Läs mer
 • Är ni intresserade av att börja hos oss på RWS Skövde?

  Missade du vårt informationsmöte 13 april? Vill du komma på besök och träffa elever, lärare och rektor?
  Ring till rektor Peter Gejervall på telnr 070 813 11 05 för att boka ett personligt möte.

  Skolan växer till ht 2016 och vi har möjlighet att ta emot fler elever. Så tveka inte utan hör av dig!

  Varmt välkomna!

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Via länken till den digitala anmälningsblanketten kommer du till köanmälan för skolan.

  Ansök till RWS Skövde
 • Address

  Hammargatan 1

  541 45 Skövde

  Telefon & Mail

  070-813 11 05

 • Sjukanmälan

  Klicka på länken nedan för att sjukanmäla ditt barn.

  Sjukanmäl