RWS Skövde

 • Välkommen till RWS Skövde!

  Raoul Wallenbergskolan Skövde – en trygg och ambitiös skolaIMG_0142

  Arbetet med att komma igång med högstadiet fortsätter för fullt! RWS har för avsikt att starta ht 2017 med tre-fyra klasser i Åk 7. Möjligtvis någon klass i åk 8 beroende på lokalernas beskaffenhet. Det går bra att ställa sig i kö till högstadiet på vår hemsida. Gå till RWS Skövde, klicka på ”sök till RWS” och fyll i uppgifterna.

  Är ni intresserade av att veta mer om oss eller är intresserade av att kanske börja hos oss? Vi tar emot nya elever under hela läsåret så tveka inte utan kontakta oss. Just nu har vi platser kvar i Åk 4 med start vecka 45!!  Vill du ha mer information om skolan eller komma på besök så kontakta Peter Gejervall på peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se alt telnr. 0708-13 11 05.

  Så missa inte att skicka in en ansökan till RWS Skövde. Det görs genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten. Informationsmöten kommer att hållas löpande under hela läsåret.

  Är du nyfiken på hur vardagen på skolan ser ut? Följ oss på Facebook!

  Just nu på RWS Skövde

  2016-12-06
  Bästa 4:an i pingis

  I fredags den 2/12 var vi i Lundenskolan för att spela bästa 4:an i pingis. 4 st flickor och 4 st pojkar gick från RWS nervöst ner till Lundenskolan. Det var 3 lag från Ryd och 2 lag från Lundenskolan. Första matchen spelade vi mot Ryd och förlorade. Nästa match blev jämnare och vi lyckades …

  Läs mer
  img_0064 2016-12-02
  vi tränar på 10-kompisarna

  Idag tränade RWS Åk 1 på 10-kompisarna. Eleverna fick öva sin kommunikativa förmåga genom att förklara för sina klasskamrater. De fick lösa uppgifterna och motivera sina svar för klasskompisarna.   RWS är mycket nöjda efter rättningen av skolverkets diagnosmaterial för årskurs 1! Bra jobbat RWS-elever!

  Läs mer
  2016-11-25
  Novembers Wallenbergare korad på RWS Skövde

  Idag utsåg vi månadens Wallenbergare med inslag av  adventsfirande.  Denna månaden fick Agnes i årskurs 6 utmärkelsen. Agnes har visat stor medkänsla genom att ställa sig på de utsattas sida och handlingskraft genom att aktivt gå in och medla i konflikter mellan andra elever. Solosånger framfördes av elever i åk 4 som sjöng var sin julsång . De …

  Läs mer
 • Är ni intresserade av att börja hos oss på RWS Skövde?

  Vill du komma på besök och träffa elever, lärare och rektor?
  Ring till rektor Peter Gejervall på telnr 070 813 11 05 för att boka ett personligt möte.

  Skolan växer under läsåret 16/17 och vi har möjlighet att ta emot fler elever. Så tveka inte utan hör av dig!

  Varmt välkomna!

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Via länken till den digitala anmälningsblanketten kommer du till köanmälan för skolan.

  Ansök till RWS Skövde
 • Address

  Hammargatan 1

  541 45 Skövde

  Telefon & Mail

  070-813 11 05

 • Sjukanmälan

  Klicka på länken nedan för att sjukanmäla ditt barn.

  Sjukanmäl