9 april, 2018

Musiklärare åk F-6, RWS Skokloster

Raoul Wallenbergskolan Skokloster söker en musiklärare som brinner för att utveckla elever och skola! Vi söker dig som vill göra positiv skillnad för dina elever. RWS letar efter dig som kan verka efter våra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Du är trygg i din ledarroll och verkar för god ordning i klassrummet. RWS arbetar efter lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Vi söker en musiklärare för våra musiklektioner på en dag i veckan. Du kommer vara en viktig del i elevernas utveckling och lärande i musik.

Vi söker dig som:
– är behörig musiklärare
– har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning
– kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet
– gillar utmaningar, utvecklingsarbete och kollegialt lärande.

Fast ferietjänst för legitimerad lärare. Tjänsten är på 20%. Tillträde: augusti 2018

Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens sista datum. Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Skicka in din ansökan redan idag till rektor på : lena.gerby@raoulwallenbergskolan.se