RWS Skokloster

 • Vi inspireras av goda förebilder

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • Välkommen till RWS Skokloster

  Varmt välkommen till Raoul Wallenbergskolan i Skokloster !

  Raoul Wallenbergskolan i Skokloster driver skola med en tydlig värdegrund.  Vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”och våra ledord är: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, något som ju Raoul Wallenberg stod för. Vi tillämpar dessa ledord i den dagliga verksamheten.

  Vår skola är belägen på den vackra Skoklosterhalvön  och har c:a 110 elever. Vår förskola ligger i huset bredvid så hos oss blir det en naturlig övergång mellan förskola och skola.

  Intresserad av att bli elev på Raoul Wallenbergskolan?

  Är du intresserad av vår skola och vill komma på besök? Kontakta förskolechef Ingela Svanberg Walker på telnr 070-755 11 95 eller mail: ingela.svanbergwalker@raoulwallenbergskolan.se

   

  Välkommen till oss på Raoul Wallenbergskolan Skokloster!

  Just nu på RWS Skokloster

  2018-11-04
  Höstlovsspänning

  Under höstlovet dekorerades Fritids i Halloweendetaljer! Spännande och nästan lite läskigt!

  Läs mer
  2018-10-26
  FN-dagen den 24 oktober

  Den här veckan har hela skolan arbetat med mänskliga rättigheter och annan information som FN arbetar med. Lgr 11: Utbildningen ska förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på. Var och en som verkar inom skolan ska också främja aktning för varje människas egenvärde …

  Läs mer
  2018-10-19
  Besök på biblioteket

  Den här veckan åkte åk 3 till biblioteket i Bålsta. Det blev en rolig och spännande dag med många lånade böcker. Lgr 11: Syftet med ämnet svenska enligt Lgr11: Undervisningen ska stimulera elevernas intresse för att läsa och skriva.

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?

  Ansök idag!

  Ansök till RWS Skokloster
 • Address

  Abbotvägen 1-3

  746 95 Skokloster

  Telefon & Mail

  018-38 69 80

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala skolplattform för snabb sjukanmälan via Skolplattformen. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmälan