RWS Skokloster

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  Lilly Sundberg

  Lilly är en bra kompis och en god förebild för andra elever. Hon sprider glädje bland både vuxna och barn...
  Läs mer om Lilly Sundberg

 • Välkommen till RWS Skokloster

  Varmt välkommen till Raoul Wallenbergskolan i Skokloster !

  Raoul Wallenbergskolan i Skokloster driver skola med en tydlig värdegrund.  Vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”och våra ledord är: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, något som ju Raoul Wallenber stod för. Vi tillämpar dessa ledord i den dagliga verksamheten.

  Vår skola är belägen på den vackra Skoklosterhalvön  och har c:a 110 elever. Vår förskola ligger i huset bredvid så hos oss blir det en naturlig övergång mellan förskola och skola.

  Intresserad av att bli elev på Raoul Wallenbergskolan?

  Är du intresserad av vår skola och vill komma på besök? Kontakta förskolechef Lena Gerby på telnr 070-755 11 95 eller mail: lena.gerby@raoulwallenbergskolan.se

   

  Välkommen till oss på Raoul Wallenbergskolan Skokloster!

  Just nu på RWS Skokloster

  2017-06-11
  Skolavslutning i Skoklosters kyrka 9 juni 2017

  Jaha nu har det redan gått ett helt läsår och vi har haft vår vackra skolavslutning i Skoklosters kyrka med efterföljande fika i äppellunden utanför kyrkan. Vackert men alltid lite vemodigt. Tack för den fantastiska tårtan som all personal fick.

  Läs mer
  2017-06-02
  Åk 3 experimenterar med luft

  Åk 3 har tittat på ett experiment som handlar om luft. Tar luft plats? Med hjälp av en plastpåse kunde vi enkelt se att luft tar plats. Läroplanen Lgr11 säger: Genom undervisningen i ämnet fysik ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att – genomföra systematiska undersökningar i fysik, och – använda fysikens …

  Läs mer
  2017-05-21
  Åk 1 år till naturrutan

  Idag var vi på utflykt till vår naturruteskog och hade förstoringsglas med oss för att titta lite närmare på myrorna. Vi hittade en drottning och en hemlig myra- gulmyran som kommit upp ur jorden. Lgr 11 säger att undervisningen för eleverna i åk 1-3 ska behandla följande: Djur och växter i närmiljön och hur de …

  Läs mer
 • Öppet hus 19 januari

  Är du nyfiken på oss och intresserad av vår fina skola?

  Vi bjuder in alla som är intresserade av att veta
  mer eller börja hos oss på öppet hus!

  Kom till skolan och träffa mig, Lena Gerby. Jag visar runt på skolan och berättar mer om vår verksamhet och ni kan ställa frågor kring hur vi ser på skola och arbetar med vår värdegrund.

  När? Torsdag den 19 januari kl 18.00-20.00.

  Var? Abottvägen 1-3, Idealbyn

  Varmt välkomna!

  Kontakt: Lena Gerby, telnr 0707-55 11 95

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?

  Ansök idag!

  Ansök till RWS Skokloster
 • Address

  Abbotvägen 1-3

  746 95 Skokloster

  Telefon & Mail

  018-38 69 80

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmälan