Sök RWS Järvastaden

Är du intresserad av att ställa ditt barn i kö till RWS Järvastaden? Gå in via länken nedan och gör en anmälan redan idag!

Antagningskriterier RWS Järvastaden

Raoul Wallenbergskolan Järvastaden startar sin verksamhet i augusti 2017 och kommer att vara en grundskola för årskurserna F-6. Under det första verksamhetsåret kommer vi att fokusera på förskoleklass och åk 1-3 för att därefter öppna klasser i åk 4-6 under efterföljande verksamhetsår.

Vi har fått Skolinspektionens tillstånd att tillämpa geografisk närhet, vilket innebär att barn och ungdomar i Järvastaden kommer att ha företräde till skolan.  I vår ansökan till Skolinspektionen godkändes följande kriterier:

Vi följer Solna stads köregler. Du kan läsa dem här.

Förskoleklass

1. Verksamhetssamband, d v s barn som går i förskolan RWF Järvastaden äger rätt att fortsätta utbildningen i RWS Järvastadens förskoleklass.
  2. Syskonförtur
  3. Geografisk närhet
  4. Kötid

Vid ansökan till förskoleklass måste du även registrera ditt barn i Solna Stads kö (gäller endast elever som är folkbokförda i Solna). Läs mer här.

Årskurs 1-6

1. Verksamhetssamband, d v s elev som går i förskoleklass äger rätt att gå vidare till grundskolans årskurs 1
  2. Syskonförtur
  3. Geografisk närhet
  4. Kötid

Ansökan sker i systemet School Soft. Det är vårdnadshavarens ansvar att hålla kontaktinformationen uppdaterad.