26 september, 2017

Skoljoggen på RWS Järvastaden

Förra veckan var det dags för den traditionsfyllda Skoljoggen för eleverna på RWS Järvastaden. Skoljoggen arrangeras av flera tusen skolor i landet, alla på sina egna sätt och efter sina egna förutsättningar. Förmånstagare i år var Clowner utan gränser, dit det också gick att swisha en springslant.

Förskoleklasserna tog sig runt en sträcka på 700 meter, varav några sprang flera varv. Efteråt belönades man med frukt och, så klart, massor med beröm.

År 1-3 sprang i Ursviks berömda 2,5 kilometers motionsspår. Slingan är kraftigt kuperad, men alla elever tog sig igenom sträckan i sitt eget tempo. Imponerande är ordet!

RWS vill också tacka alla föräldrar som glatt ställde upp som funktionärer. Det var inte mindre än 15-20 föräldrar efter spåret på 2,5 kilometers slingan som alla ingav trygghet för löparna och peppade järnet. Tillsammans gjorde vi det till en löparfest!