Medarbetare

Biträdande rektor Erika Lejdal

Mitt namn är Erika Lejdal och jag är biträdande rektor på RWS Järvastaden. Jag är legitimerad grundskollärare i åk 1-7 samt meriterad förstelärare. Då jag alltid drivits av att arbeta med elevers och hela skolors utveckling mot bättre resultat, var det för några år sedan naturligt för mig att gå vidare och utbilda mig inom ledarskap. De senaste två åren har jag arbetat som biträdande rektor på en skola i Järfälla kommun. Efter 23 år i Järfälla ser jag nu fram emot att få bidra med mina kunskaper och erfarenheter inom RWS.

Jag tilltalades av RWS vision ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige”. Jag vet att skolan har en enorm möjlighet att bidra positivt till en elevs utveckling och mötet mellan pedagogen och eleven kan vara avgörande för en elevs framtid. Att som biträdande rektor få vara med i arbetet att nå god kvalitet i undervisningen är ett stort ansvar och ett spännande uppdrag.

Jag får energi av att se individer utvecklas, både elever och personal. Utvecklas gör man när man ingår i ett sammanhang, blir sedd och när någon ser ens potential. Jag tror på att arbeta i team där vi lyssnar på varandra, arbetar mot gemensamma mål och tillsammans gör varandra bra. Jag stortrivs inom skolans värld!

Biträdande rektor Karan Partovi

Mitt namn är Karan Partovi och jag är biträdande rektor på RWS Järvastaden.

Jag är utbildad civilingenjör, civilekonom och legitimerad grundskole- och gymnasielärare med behörighet i ämnena matematik, fysik, teknik, ekonomi, ledarskap och hållbarhet.

Under 10 år arbetade jag som analytiker på Nordea bank där jag de sista 3 åren arbetade i Köpenhamn för att bygga upp och utbilda personalen inom hållbarhetsfrågor. De senaste tre åren har jag arbetat som högstadielärare och undervisat främst i ämnena NO och teknik. I och med tjänsten som biträdande rektor studerar jag även på det 3-åriga Rektorsprogrammet där jag började hösten 2017.

Bytet från bank och finans till skolans värld är det smartaste val jag har gjort. Jag drivs av utbildningsfrågor och älskar att få vara med och utveckla vår framtid, d.v.s. våra barn och ungdomar. Att dessutom få vara med att utveckla elever på en skola där vi kommer att satsa på aktivitet och rörelse passar mig utmärkt, eftersom hälsa och friluftsliv ligger mig varmt om hjärtat!

Rekrytering av medarbetare

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för att börja arbeta hos oss på RWS Järvastaden? Maila gärna in ditt cv till oss på rwsj.info@raoulwallenbergskolan.se

Här kan du se vår film om skolan och få mer information om skolan: Rekryteringsfilm RWS Järvastaden