Medarbetare

sarah-wahllofBiträdande rektor Sarah Wahllöf

Mitt namn är Sarah Wahllöf och jag tillträder tjänsten som biträdande rektor den 24 april 2017. Jag är legitimerad förskollärare och lärare i engelska. Under 15 år har jag arbetat som engelskalärare i Rinkeby, där byggde jag tillsammans ned några andra engelsklärare upp workshop English i ett F-9 perspektiv med stor framgång. Vi vann bland annat Europeiska språkpriset för vårt arbete. Jag har arbetat med elever i många olika projekt, både nationellt och internationellt, med stor framgång, vilket resulterat i att eleverna har nått höga resultat i engelska.

Jag drivs av skolutveckling för både elever och personal och vill ha ett gott samarbete mellan skolan och hemmet. RWS ledord; ärlighet, medkänsla mod och handlingskraft är alla egenskaper som stämmer väl in på mig som person.

Arbete som biträdande rektor på RWS Järvastaden består i att biträda min rektor i det pedagogiska arbetet och teamarbetet. Jag kommer att vara mycket synlig i verksamheten och min dörr är öppen för elever, personal och föräldrar. Tillsammans kan vi nå långt!

Biträdande rektor Karan Partovi

Mitt namn är Karan Partovi och jag tillträder tjänsten som biträdande rektor den 17:e juli 2017 på RWS Järvastaden. Jag är utbildad civilingenjör och civilekonom och till sommaren även legitimerad grundskole- och gymnasielärare med behörighet i ämnena matematik, fysik, teknik och ekonomi.

Under 10 år arbetade jag som analytiker på Nordea bank där jag de sista 3 åren arbetade i Köpenhamn för att bygga upp och utbilda personalen inom hållbarhetsfrågor. De senaste två åren har jag arbetat som högstadielärare på Vinsta grundskola där jag har undervisat i ämnena matematik, NO och teknik samtidigt som jag har läst in den kompletterande pedagogiska utbildningen via programmet Teach For Sweden. I och med tjänsten som biträdande rektor börjar jag på Rektorsprogrammet med start hösten 2017.

Bytet från bank och finans till skolans värld är det smartaste val jag har gjort. Jag drivs av utbildningsfrågor och älskar att få vara med och utveckla vår framtid, d.v.s. våra barn och ungdomar. Att dessutom få vara med att utveckla elever på en skola där vi kommer att satsa på aktivitet och rörelse passar mig utmärkt, eftersom hälsa och friluftsliv ligger mig varmt om hjärtat!

Rekrytering av medarbetare

Rekryteringen av medarbetare är nu klar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för att börja arbeta hos oss på RWS Järvastaden? Maila gärna in ditt cv till oss på rwsj.info@raoulwallenbergskolan.se

Här kan du se vår film om skolan och få mer information om skolan: Rekryteringsfilm RWS Järvastaden

Mer info kommer senare.