19 mars, 2018

Vikariat idrottslärare Raoul Wallenbergskolan Järvastaden

Brinner du för att göra skillnad? Vill du vara med att utveckla en ny och spännande skola under devisen- Skolan mitt i byn?

Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Är du den vi söker till tjänsten som lärare för vår nya skola i Solna- RWS Järvastaden?
Vi söker dig som:
– är behörig idrottslärare.
– är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
– har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning.
– kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.
Som lärare på RWS Järvastaden arbetar du i team och planerar och arbetar tillsammans med andra klasslärare, fritidspedagoger och barnskötare för elevens lärande under hela dagen.
Något av det vi erbjuder:
– En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.
– En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål. Om detta låter som ett spännande uppdrag och du tror att RWS är en arbetsmiljö som passar dig, ansök gärna – vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker nu en engagerad idrottslärare för ett vikariat på ett år. Möjlighet till tillsvidareanställning efter vikariatet finns då vi kommer att utöka elevantalet under de nästkommande åren. Vi söker dig som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Vår skola har en hälsoprofil vilket betyder att vår idrottslärare har en viktig roll i skolplaneringsarbetet för att få in hälsa och idrott naturligt i elevernas och pedagogernas vardag på skolan. Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Skolan ligger bredvid ett naturreservat vilket möjliggör många olika aktiviteter året om. Som idrottslärare på RWS Järvastaden arbetar du i team och planerar och arbetar tillsammans med andra klasslärare, fritidspedagoger och barnskötare för elevens lärande under hela dagen. Tillträde augusti 2018.

Vikariat på ett år. Möjlighet till tillsvidareanställning efter avslutat vikariat finns då vi kommer att utöka elevantalet under de nästkommande åren.
Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag till rektor eva.arfwedson@raoulwallenbergskolan.se