24 januari, 2017

RWS Järvastaden söker en skolpsykolog som brinner för att utveckla elever och skola!

Raoul Wallenbergskolan (RWS) är ett friskoleföretag som idag består av fyra förskolor och fyra grundskolor utspritt i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde och Skokloster. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten. Vi drivs på så sätt av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning.

Hösten 2017 startar vi upp ytterligare en skola inom Raoul Wallenbergskolorna AB i Järvastaden, Solna med 400 elever. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av en ny skolverksamhet och få möjligheten att utveckla dig själv då är det här rätt skola för dig!

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete i skola. Du har god kunskap om inlärningspsykologi, inlärningssvårigheter och neuropsykiatriska funktionshinder och det är meriterande om du har arbetat med utredningar inom detta område. Vår målsättning är att vår personal och våra elever ska trivas, utvecklas och växa som människor hos oss.

Som skolpsykolog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet på skolan där du arbetar nära elever, lärare och skolledning. Som skolpsykolog deltar du i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar på organisations-, grupp- och individnivå. Som skolpsykolog har du alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och i ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till föräldrar och personal inom skolan.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se/rws-jarvastaden

Vi ser framemot din ansökan! Sista ansökningsdag 26 februari.

Tillsvidaretjänst.

Tillträde: Augusti 2017