24 januari, 2017

Raoul Wallenbergskolan Järvastaden söker en skolsköterska som brinner för att utveckla elever och skola  

 

Raoul Wallenbergskolan (RWS) är ett friskoleföretag som idag består av fyra förskolor och fyra grundskolor utspritt i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde och Skokloster. Barnen och eleverna är i första hand det som utgör vår verksamhet. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten. Vi drivs på så sätt av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning.

Hösten 2017 startar vi upp ytterligare en skola inom Raoul Wallenbergskolorna AB i Jävastaden, Solna med 400 elever. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av en ny skolverksamhet och få möjligheten att utveckla dig själv då är det här rätt skola för dig!

Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Som skolkurator kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet på skolan där du arbetar nära lärare och skolledning. Som skolsköterska arbetar du förebyggande i syfte att medverka till en god miljö för elevers hälsa, lärande och utveckling. Arbetet är omväxlande och kommer att innebära många viktiga kontakter med såväl interna som med externa aktörer.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.

Du kan arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse av att arbeta med barn och deras vårdnadshavare.

Har du tidigare erfarenhet från uppdraget som skolsköterska är det meriterande.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se/rws-jarvastaden

Vi ser framemot din ansökan! Sista ansökningsdag 26 februari.
Tillsvidaretjänst för behörig, legitimerad lärare.

Ferietjänst. Fast lön.

Tillträde: Augusti 2017