25 januari, 2017

Raoul Wallenbergskolan Järvastaden söker år 1-3 lärare som brinner för att utveckla elever och skola

Raoul Wallenbergskolan (RWS) är ett friskoleföretag som idag består av fyra förskolor och fyra grundskolor utspritt i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde och Skokloster. Barnen och eleverna är i första hand det som utgör vår verksamhet. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten. Vi drivs på så sätt av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning.

Just nu pågår rekryteringen av personal. Här kan du se vår film om skolan och få mer information om skolan: Rekryteringsfilm RWS Järvastaden

Hösten 2017 startar vi upp ytterligare en skola inom Raoul Wallenbergskolorna AB i Järvastaden, Solna. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt skola för dig!

Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet.

Skolan ligger bredvid ett naturreservat vilket möjliggör många olika aktiviteter året om. Vi har många elever i kö inför skolstart och förväntar oss ca 400 elever vid skolstart i åk F-4.

Vi söker dig som:

• är behörig lärare.
  • är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
  • har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning.
  • kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Som lärare på RWS Järvastaden arbetar du i team och planerar och arbetar tillsammans med andra klasslärare, fritidspedagoger och barnskötare för elevens lärande under hela dagen.

Om detta låter som ett spännande uppdrag och du tror att RWS är en arbetsmiljö som passar dig, ansök gärna – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till rekrytering@rws.se. Sista ansökningsdag är 26 februari 2017.

Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tillträde: augusti 2017

Ferietjänst för behörig legitimerad lärare

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.