Elever

Raoul Wallenbergskolan Järvastaden startar sin verksamhet i augusti 2017 och kommer att vara en grundskola för årskurserna F-6. Under det första verksamhetsåret kommer vi att fokusera på förskoleklass och åk 1-3 för att därefter öppna klasser i åk 4-6 under efterföljande verksamhetsår.

Vi har fått Skolinspektionens tillstånd att tillämpa geografisk närhet, vilket innebär att barn och ungdomar i Järvastaden kommer att ha företräde till skolan.  I vår ansökan till Skolinspektionen godkändes följande kriterier:

• Verksamhetsmässigt samband – d v s att de barn som gått på våra förskolor har (om det finns en geografisk närhet) förtur till våra grundskolor
  • Syskonförtur
  • Geografisk närhet
  • Ansökningstid

Då erbjudande om plats nu skickas ut har vissa vårdnadshavare inte kunnat öppna den bigogade pdf-filen för antagningsbeskedet. Ni kan hämta hem den här: inskrivningsblankett-rws