28 september, 2017

Den nya skolgården är invigd !

Lördagen den 23 september invigdes RWS Brommas nya skolgård, fotbollsplan och basketplan med pompa och ståt i en fest för alla som bor i området runt skolan.

Skolgården smyckades med ballonger, ettorna sjöng sånger, rektor Soledad Garcias och Raoul Wallenbergskolans VD Per Egon Johansson höll tal. På skolgården fanns aktiviteter som ansiktsmålning, fiskdamm, tipspromenad och olika sportturneringar.

– Nu ger vi en nystart till vår skola, som är full med ambitioner, drömmar och framtid, sa rektor Soledad under invigningstalet.
– Vår skola är en plats där människor från olika sammanhang möts, sa VD Per Egon Johansson. Barn och ungdomar som gör det i tidig ålder lägger grunden till ett gott och framgångsrikt samhälle.

Tusen tack till alla fantastiska elever som var med och bemannade stationerna och delade ut popcorn, sockervadd och korv till besökarna.

Tack också till Raoul Wallenberg Academy, som var med och presenterade det kommande elevprojektet Kuben. Mer om det kommer ni att kunna läsa under hösten på hemsidan.