21 oktober, 2013

Raoul Wallenbergloppet för 530 grundskoleelever

Det årliga Raoul Wallenbergloppet för RWS Bromma genomfördes en strålande vacker höstdag! Detta var första gången vi genomförde loppet med elever från alla årskurser – förskoleklass till år 9! Det är roligt att för första året ha alla årskurser på vår skola med i loppet.

Klockan 13.30 den 18 oktober gick startskottet för loppet runt Kyrksjön. Elever och lärare sprang efter egen förmåga den 1,8 kilometer långa banan. De yngre skulle springa minst ett varv runt sjön och de äldre minst tre varv. Många sprang betydligt mer än så under den timme som loppet ägde rum. Nu väntar vi på att räkna ihop hur långt vi sprang tillsammans! Blev det tillräckligt många mil för att nå till Budapest där vår förebild Raoul Wallenberg arbetade och verkade?