21 augusti, 2018

Kubeninvigning Kungsträdgården 30/8

Torsdagen den 30/8 inviger RWS Bromma och 29 andra skolor (från Sverige, Ungern, USA och Frankrike) tillsammans med Raoul Wallenberg Academy årets kubenvernissage i Kungsträdgården (Stockholm).

Under läsåret 2017/2018 har RWS Bromma arbetat tillsammans med Raoul Wallenberg Academy med Kubenprojektet.

Kubmetoden består av 30 svarta kuber i stål, en för varje mänsklig rättighet, som skickas till utvalda skolor runt om i Sverige och utomlands. Genom metoden får skolor stöd med att arbeta strategiskt för att uppfylla skolans övergripande demokrati- och värdegrundsuppdrag samtidigt som eleverna uppmuntras att själva göra skillnad.

RWS Bromma har under året, genom en arbetsgrupp bestående av elever från årskurs 6 -8 som handlett skolans övriga elever, arbetat med Kub 1 ”Rätten till frihet”.

Kuberna står öppna för allmänheten 30 augusti-1 september kl 11-18.

Varmt välkomna!