3 maj, 2018

Spansklärare, Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolan Bromma söker en erfaren och ambitiös spansklärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla skolan mot ökad kvalité. Är det du?

Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för att undervisa i spanska på högstadiet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven.
Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

Tjänsten tillstäds i aug 2018 och är på 80%
Om detta låter som ett spännande uppdrag som passar dig, ansök redan idag! Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut.