23 april, 2018

Lärare åk 1 och åk 5 sökes till Raoul Wallenbergskolan Bromma

Vi söker en lärare i åk till åk 1 och åk 5 som vill göra positiv skillnad för eleverna.  På RWS har vi karaktär och kunskap i fokus och letar efter dig som kan verka efter våra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Du är trygg i din ledarroll och verkar för god ordning i klassrummet. Du arbetar formativt och målmedvetet. RWS arbetar efter lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Våra lärare på RWS har en god akademisk nivå kombinerat med ett tydligt ledarskap i klassrummet. Vi har ambitiösa mål och vill göra positiv skillnad för alla elever.

Låter det som ett jobb för dig? Kontakta Ulrika Nimstrand, Rektor på ulrika.nimstrand@raoulwallenbergskolan.se