Föräldrar

Nedan finns föräldrautlåtanden om skolan:

Varför väljer vi RWS?

Nedan kommer det fyllas på röster från vårdadshavare. Rektor saxar detta från sina rektorscafeér och frågar kontinuerligt vårdnadshavare vad de tycker om RWS Bromma. På sina cafeér frågar rektor om vad som de tycker bra om skolan efter information som framkommit under dialogen på cafeét. Kommentarerna som föräldrar ger rektor fylls på nedan.

– På skolor händer det ibland saker, fullt naturligt när det är över 500 ungdomar på samma plats. På RWS Bromma gör de något åt dem och för att utvecklas. (Vårdnadshavar som söker plats åt sin son till år 4)

– Att det snart är en F-9 skola ger möjlighet till bra överlämningar och kontinuitet.(Vårdnadshavare som söker plats för sin dotter i förskoleklass)

– Behöriga lärare är en grundförutsättning som RWS Bromma prioriterar (Vårdnadshavare som söker plats till sin son  år 6 2014)

– Genom att skolan inte kommer fylla på med 100-talet tonåringar varje år ger möjlighet till ett lugn på skolan (vårdnadshavare som söker plats till sin son 2014)

– RWS har en bra kommunikation och återkoppling till oss föräldrar. Informationen från skolan är jättebra. ( Ett flertal föräldrar i nuvarande år 5 på skolan)

– Vill bara säga att det var riktigt roligt att läsa senaste rektorsbrevet och få ta del av det som tycks vara på gång i skolan med allt från lokalupprustning till NO-satsning med KTH. Framför allt glädjande var det att höra att ni planerar skolkör och skolband till nästa höst. Att kombinera musik/sång med teoretiska ämnen menar ju många är viktigt för studieresultaten. Jag ska också göra mitt för att uppmuntra min dotter att delta i något av detta. Jag vill också passa på att säga att vi är så glada att se min dotters framsteg i er skola och se hur hon har vuxit och blivit mer säker på sig själv under sin tid hos er. Stort tack till alla hennes lärare för deras engagemang som har bidragit till detta.