RWS Bromma

 • Vi inspireras av goda förebilder

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor.

 • Välkommen till Raoul Wallenbergskolan Bromma

  RWS Bromma- en trygg skola med ambitiösa mål

  Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med  ca 380 elever. Den är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är fint färgsatta och vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i varje årskurs och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi arbetar med fadderverksamhet mellan årskurserna och det skapar en varm och trygg känsla på skolan där man tar hand om varandra och skolan.

  Vill du veta mer om hur det är att vara elev på vår skola och hur vår vardag ser ut ? Följ oss på instagram och på Facebook!

  Vill du veta mer om oss på RWS Bromma? Välkommen på besök!
  Kom och besöka vår skola!  Ring eller maila rektor Ulrika Nimstranda på tel.nr. 070-858 81 87 alt e-post ulrika.nimstrand@raoulwallenbergskolan.se.

  Vill du ställa dig i kö inför framtiden?  Gör en ansökan genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten.

  Välkommen till vår skola!

  Ulrika Nimstrand, rektor

   

  Just nu på RWS Bromma

  2018-04-10
  Starka intryck från vänskolan i Indien

  Tre lärare från låg-, mellan- och högstadiet besökte RWS Brommas vänskolor i Indien för att förbereda undervisningen inför elevernas deltagande i projektet.  Efter en vecka av mycket starka intryck är vi nu så hemma igen från Indien där vi besökt skolan DPS Noida som vi kommer starta ett utbyte med till hösten och en skola …

  Läs mer
  2018-01-15
  Det är med stor glädje ….

  …och tillförsikt jag tillträder som ny rektor vid RWS Bromma. Jag vill först tacka Soledad Garcia och alla medarbetare för allt hårt jobb ni har lagt ned under höstterminen. Jag har verkligen haft en spännande termin tillsammans med medarbetare, elever och vårdnadshavare men är samtidigt väl medveten om att det finns områden som vi behöver …

  Läs mer
  2018-01-09
  Samarbete med Indien 2018-2019

  Vår biträdande rektor Ulrika Nimstrand, Raoul Wallenbergskolornas VD Per-Egon Johansson och Eva Arfwedson, rektor på RWS Järvastaden, besökte Indien 2-9 december 2017 i syfte att starta upp samarbeten för RWS-skolorna med vår systerskola Dehli Public School i Noida, Indien. – Vi blev mycket väl mottagna på skolan, berättar Ulrika Nimstrand och berättar om ett land …

  Läs mer
 • Intresserad av plats hos oss nästa läsår?

  Vi har ett fåtal platser kvar i vissa klasser inför nästa läsår. Är ni intresserade av att börja hos oss?

  Kontakta oss för att veta mer och tveka inte att boka ett personligt möte med Mia och Jenny som är biträdande rektorer. Kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi en träff.

  Mia: mia.oberg@raoulwallenbergskolan.se, telnr. 070-515 80 77
  Jenny: jenny.ludinjakobsson@raoulwallenbergskolan.se telnr. 070-679 83 28

  Varmt välkommen till RWS Bromma!

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Ansök idag!

  Ansök till RWS Bromma
 • Besöka oss?

  Om ni är intresserade av vår skola så är ett utmärkt alternativ att boka ett personligt möte under vanlig skoltid. Då får du möjlighet att möta vår oss när skolan är i full gång och du får känna av stämningen på skolan och besöka klasser i arbete.

  Vill du komma på besök? Kontakta rektor Soledad Garcia på telnr. 070-445 14 70 eller e-post soledad.garcia@rws.se

  Varmt välkommen till oss på RWS Bromma!

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmälan
 • Address

  Beckombergavägen 316

  168 61 Bromma

  Telefon & Mail

  08 687 87 80

  info@raoulwallenbergskolan.se

  Skolsekreterare

  Ilija Kolundzija

  ilija.kolunzija@raoulwallenbergskolan.se