RWS Bromma

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor.

 • Välkommen till Raoul Wallenbergskolan Bromma

  RWS Bromma- en trygg skola med ambitiösa mål

  Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med  ca 380 elever. Den är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är fint färgsatta och vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i varje årskurs och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi arbetar med fadderverksamhet mellan årskurserna och det skapar en varm och trygg känsla på skolan där man tar hand om varandra och skolan.

  Vill du veta mer om hur det är att vara elev på vår skola och hur vår vardag ser ut ? Följ oss på instagram och på Facebook!

  Vill du veta mer om oss på RWS Bromma? Välkommen på besök!
  Kom och besöka vår skola!  Ring eller maila rektor Ulrika Nimstranda på tel.nr. 070-858 81 87 alt e-post ulrika.nimstrand@raoulwallenbergskolan.se.

  Vill du ställa dig i kö inför framtiden?  Gör en ansökan genom att fylla i den digitala anmälningsblanketten.

  Välkommen till vår skola!

  Ulrika Nimstrand, rektor

   

  Just nu på RWS Bromma

  2018-01-15
  Det är med stor glädje ….

  …och tillförsikt jag tillträder som ny rektor vid RWS Bromma. Jag vill först tacka Soledad Garcia och alla medarbetare för allt hårt jobb ni har lagt ned under höstterminen. Jag har verkligen haft en spännande termin tillsammans med medarbetare, elever och vårdnadshavare men är samtidigt väl medveten om att det finns områden som vi behöver …

  Läs mer
  2018-01-09
  Samarbete med Indien 2018-2019

  Vår biträdande rektor Ulrika Nimstrand, Raoul Wallenbergskolornas VD Per-Egon Johansson och Eva Arfwedson, rektor på RWS Järvastaden, besökte Indien 2-9 december 2017 i syfte att starta upp samarbeten för RWS-skolorna med vår systerskola Dehli Public School i Noida, Indien. – Vi blev mycket väl mottagna på skolan, berättar Ulrika Nimstrand och berättar om ett land …

  Läs mer
  2017-09-28
  Den nya skolgården är invigd !

  Lördagen den 23 september invigdes RWS Brommas nya skolgård, fotbollsplan och basketplan med pompa och ståt i en fest för alla som bor i området runt skolan. Skolgården smyckades med ballonger, ettorna sjöng sånger, rektor Soledad Garcias och Raoul Wallenbergskolans VD Per Egon Johansson höll tal. På skolgården fanns aktiviteter som ansiktsmålning, fiskdamm, tipspromenad och …

  Läs mer
 • Öppet hus för förskoleklass

  Har du ett barn som fyller sex år under året, då är det dags för er att söka till förskoleklass!

  Den 23 januari kl 18.00-19.30 är alla välkomna att besöka skola, träffa förskoleklasslärarna och fritids samt skolledning.

  Ni kan alltid boka ett personligt möte. Kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi en träff.

  Varmt välkommen till RWS Bromma!

  Ulrika Nimstrand, biträdande rektor
  ulrika.nimstrand@rws.se
  telnr. 0708-58 81 87

 • Ansök

  Är du intresserad av skolan?
  Ansök idag!

  Ansök till RWS Bromma
 • Besöka oss?

  Om ni är intresserade av vår skola så är ett utmärkt alternativ att boka ett personligt möte under vanlig skoltid. Då får du möjlighet att möta vår oss när skolan är i full gång och du får känna av stämningen på skolan och besöka klasser i arbete.

  Vill du komma på besök? Kontakta rektor Soledad Garcia på telnr. 070-445 14 70 eller e-post soledad.garcia@rws.se

  Varmt välkommen till oss på RWS Bromma!

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmälan
 • Address

  Beckombergavägen 316

  168 61 Bromma

  Telefon & Mail

  08 687 87 80

  info@raoulwallenbergskolan.se

  Skolsekreterare

  Petra Hultqvist

  petra.hultqvist@raoulwallenbergskolan.se