1 april, 2019

Välkomna att träffa våra fantastiska RWF-ambassadörer i Vega

Är du nyfiken på hur den pedagogiska undervisningen bedrivs hos oss på RWF Vega är du varmt välkomna att träffa våra fantastiska ambassadörer. Ingen kan vår verksamhet bättre än våra kompetenta barn och utbildade engagerade pedagoger.

Vi bedriver en kvalitativ verksamhet där vi lägger stor vikt på varje individs utveckling och lärande. Med ledorden Ärlighet, Medkänsla, Mod och Handlingskraft som stadig grund i vårt viktiga värdegrundsarbete arbetar vi aktivt att få trygga barn. Barn som är trygga i sin lärandemiljö kan tillgodose sig kunskap, lära sig lära och erövra kunskap och världen på egen hand!

Söndagen den 7 april mellan kl. 12.00–14.00 är du välkommen att besöka vårt tält på Vegastadens stora visningsdag. Hos oss kan du delta i en liten tävling samtidigt som du kan ställa dina frågor eller läsa lite ur vår presentationsfolder. Vi har även något litet gott som retar smaklökarna att bjuda på samt en liten present till barnen som besöker oss.

Dessa barn- och pedagogambassadörer för RWS kommer även tillsammans med Hemsö och Wästbygg fredagen den 12 april klockan 11.00 delta i det första spadtaget för nybyggnationen av RWS Vega förskola och grundskola som öppnar i augusti 2019 respektive augusti 2020. Detta gör vi vid byggarbetsplatsen, i korsningen mellan Västra Täckeråkers Väg och Kvarntorpsvägen i Vega Haninge.

Väl mött!