RWF Vega

• Gå direkt in på någon av våra skolor.

• 2019-05-17 - RWF Vega

RWF Vega 2

Tiden går fort och det händer mycket nu med den nya förskolan RWF Vega 2. Förskolan står på plats och det pågår ett intensivt arbete till starten i augusti. Våra 5-åringar från Vega 1 har deltagit i det officiella spadtaget för förskolan och vi har anställt de två första pedagogerna. Jill Kindblom och Mimmi Fors är först ut.

Varmt välkomna till oss på RWF Vega.

Det officiella spadtaget

Förskolan står på plats

Adressen till RWF Vega 2 är Timvinkelvägen 44 för er som är nyfikna att titta hur den ser ut lite på avstånd.

Jill Kindblom, förskollärare

Mimmi Fors, barnskötare

2019-04-01 - RWF Vega

Välkomna att träffa våra fantastiska RWF-ambassadörer i Vega

Är du nyfiken på hur den pedagogiska undervisningen bedrivs hos oss på RWF Vega är du varmt välkomna att träffa våra fantastiska ambassadörer. Ingen kan vår verksamhet bättre än våra kompetenta barn och utbildade engagerade pedagoger.

Vi bedriver en kvalitativ verksamhet där vi lägger stor vikt på varje individs utveckling och lärande. Med ledorden Ärlighet, Medkänsla, Mod och Handlingskraft som stadig grund i vårt viktiga värdegrundsarbete arbetar vi aktivt att få trygga barn. Barn som är trygga i sin lärandemiljö kan tillgodose sig kunskap, lära sig lära och erövra kunskap och världen på egen hand!

Söndagen den 7 april mellan kl. 12.00–14.00 är du välkommen att besöka vårt tält på Vegastadens stora visningsdag. Hos oss kan du delta i en liten tävling samtidigt som du kan ställa dina frågor eller läsa lite ur vår presentationsfolder. Vi har även något litet gott som retar smaklökarna att bjuda på samt en liten present till barnen som besöker oss.

Dessa barn- och pedagogambassadörer för RWS kommer även tillsammans med Hemsö och Wästbygg fredagen den 12 april klockan 11.00 delta i det första spadtaget för nybyggnationen av RWS Vega förskola och grundskola som öppnar i augusti 2019 respektive augusti 2020. Detta gör vi vid byggarbetsplatsen, i korsningen mellan Västra Täckeråkers Väg och Kvarntorpsvägen i Vega Haninge.

Väl mött!

2017-10-03 - RWF Vega

Nu är ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega öppen!

Idag den 3 oktober så öppnar ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega. Vi är anslutna till Haninge kommuns gemensamma förskolekö.

Anmälan till kön

För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i kommunens kö, logga in via denna länk: Haninge kommuns e-kö förskola

Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i köordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö. Läs mer om antagningsreglerna här: http://haninge.se/forskola-och-skola/forskola-och-barnomsorg/fragor-och-svar/

Förskolan öppnas i augusti 2018 och vi kommer att påbörja antagningen under våren.

Har ni frågor eller funderingar så hör av er till oss på vega.info@raoulwallenbergskolan.se

Varmt välkomna till Raoul Wallenbergförskolan Vega!