RWF Vega

• Gå direkt in på någon av våra skolor.

• 2018-02-20 - RWF Vega

OBS! Mötet för RWF Vega flyttat till den 8 mars

Då det uppstod lite problem med lokalbokningen så har vi flyttat informationsmötet för RWF Vega till den 8 mars.

Du som vårdnadshavare är hjärtligt välkommen till ett informationsmöte gällande Raoul Wallenbergförskola Vega som slår upp portarna till en helt nybyggd förskola i augusti 2018.
    Tid: kl. 18.30–20.00
    Datum: torsdag 8 mars
    Mötet kommer att hållas i matsalen på Måsöskolan.

Hjärtligt välkomna!

2018-02-05 - RWF Vega

Informationsmöte Raoul Wallenbergförskolan Vega tisdag 8 mars

Tid: kl. 18.30–20.00

Datum: 8 mars

Mötet kommer att hållas i matsalen på Måsöskolan.

Du kommer att få träffa förskolechef Pamela Redondo, Eva Arfwedson och Per Egon Johansson, VD för Raoul Wallenbergskolorna. Vi kommer att berätta om den nya förskolan och dess verksamhet, antagningen, samt våra mål och våra visioner med förskolan i Vega.

Förskolan kommer att bestå av sex avdelningar där en av dessa kommer vara en utegrupp med utomhuspedagogik. (ej ur och skur). Förskolan kommer att kunna ta emot ca 100 barn.

Ni kommer att ha tillfälle att ställa frågor om förskolan.

Välkomna önskar vi på Raoul Wallenbergförskolan Vega!

2017-10-03 - RWF Vega

Nu är ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega öppen!

Idag den 3 oktober så öppnar ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega. Vi är anslutna till Haninge kommuns gemensamma förskolekö.

Anmälan till kön

För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i kommunens kö, logga in via denna länk: Haninge kommuns e-kö förskola

Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i köordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö. Läs mer om antagningsreglerna här: http://haninge.se/forskola-och-skola/forskola-och-barnomsorg/fragor-och-svar/

Förskolan öppnas i augusti 2018 och vi kommer att påbörja antagningen under våren.

Har ni frågor eller funderingar så hör av er till oss på vega.info@raoulwallenbergskolan.se

Varmt välkomna till Raoul Wallenbergförskolan Vega!