Förskolechef

Isabella Sundin har lång och gedigen erfarenhet av förskoleverksamhet. Isabella är förskollärare och har arbetat 16 år inom olika förskolor. Isabella är fr o m början av januari tf förskolechef för RWF Vega. Här presenterar Isabella sig:

”Jag har en teoretisk drivkraft där jag törstar efter utmaningar och kunskap med en stor lust att lära, förstå och se sammanhang. Jag har även en social drivkraft där jag brinner för att hjälpa, utveckla andra och glädjas i medarbetares pedagogiska och professionella utveckling – med både kullerbyttor och fina framsteg.

Jag sökte mig till Raoul Wallenbergskolorna p g a den tydliga värdegrunden. Därför är det så spännande att få bygga upp en förskoleverksamhet runt ledorden Ärlighet, Medkänsla, Mod, och Handlingskraft. Det ska vara en röd tråd i vårt arbete för att barnen ska utvecklas till att vara trygga i sig själva, och som hela tiden nyfiket erövra nya kunskaper på olika områden.

Som ledare vill jag finna en balans mellan utveckling, utmaning, helhet, likvärdighet och ekonomi. Jag vill att samtliga barn och vårdnadshavare ska känna trygghet och en samhörighet samt att varje medarbetare ska vilja komma till jobbet varje dag med glädje och yrkesstolthet. För att uppnå detta kommer jag ha ett tydligt ledarskap och vara närvarande i verksamheten för att inspirera och utveckla stora som små i det livslånga lärandet.

För mig är helheten viktig – inte enbart avdelningen och förskolan, utan också hela RWS-koncernen. Ska därför bli så spännande att få vara med om att utveckla RWF Vega till en högkvalitativ förskola och RWS förskoleverksamhet. Jag ser mig som ett viktigt kugghjul i en framväxande förskoleverksamhet på fast värdegrund.