RWF Vega

 • Gå direkt in på någon av våra skolor

 • Välkommen till RWF Vega!

  Raoul Wallenbergförskolan Vega – skolan mitt i byn

  Raoul Wallenbergskolan (RWS) startar ny förskola och grundskola för årskurserna F-6 i Vega. Förskolan öppnar portarna senast i augusti 2018 och grundskolan i augusti 2019. Hyresavtal har träffats mellan RWS och Wästbygg AB, vilket innebär att nya skolbyggnader kommer att byggas i området. Dessutom kommer den omkringliggande marken genomgå en total omvandling till en helt ny skolgård för barn och elever i de aktuella åldrarna.

  För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i Haninge kommuns kö, logga in via denna länk: Haninge kommuns e-kö till förskola

  Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i kö ordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö. Läs mer om antagningreglerna här: http://haninge.se/forskola-och-skola/forskola-och-barnomsorg/fragor-och-svar/

  Förskolan öppnas i augusti 2018 och vi kommer att påbörja antagningen under våren.

  Antagningen till RWF Vega

  Antagningen påbörjas i mars 2018. Vi startar förskolan i augusti 2018 och under det första året kommer förskolan kunna erbjuda ca 100 barn plats. Antagningen sker via Haninge kommun kö och vi följer Haninge kommuns köregler.

  För dig som vårdnadshavare boende i Haninge  som vill ha ditt barn hos oss i RWF Vega, innebär detta att du måste logga in på denna ”E-tjänst för förskola & skola” och ställa ditt barn i kö hos oss och ange Raoul Wallenbergförskolan Vega som ditt förstahandsval.

  Erbjudande om plats till RWF Vega kommer att vara koordinerat med övriga förskolor inom Haninge och därför kommer erbjudande om plats att gå ut under början av mars månad.

  Vid frågor kontaktas vega.info@raoulwallenbergskolan.se

  För boende från annan kommun är antagningskriterierna kötid efter att barn i Haninge kommun blivit erbjuden plats.

  Just nu på RWF Vega

  2017-10-03
  Nu är ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega öppen!

  Idag den 3 oktober så öppnar ansökan till Raoul Wallenbergförskolan Vega. Vi är anslutna till Haninge kommuns gemensamma förskolekö. Anmälan till kön För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i kommunens kö, logga in via denna länk: Haninge kommuns e-kö förskola Vi tillämpar samma …

  Läs mer
 • Ansök

  För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i kommunens kö, ansök via knappen "Ansök"

  Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i kö ordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö.

  Förskolan öppnas i augusti 2018 och vi kommer att påbörja antagningen under våren.

  Ansökan
 • Informationsmöte

  Mer info kommer

 • Address

  Vega allé 31

  136 49 Vega

  Telefon & Mail

  vega.info@raoulwallenbergskolan.se

 • Sjukanmälan

  Mer info kommer snart.