RWF Vega

 • Vi inspireras av goda förebilder

 • Gå direkt in på någon av våra skolor

 • Välkommen till RWF Vega!

  Raoul Wallenbergförskolorna i Vega – förskolorna mitt i byn         Vega 1

   

  Raoul Wallenbergskolan (RWS) har etablerat sin första förskola i Haninge kommun sedan augusti 2018. I augusti 2019 startade vi vår andra förskola bara ett stenkast längre bort.

  För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i Haninge kommuns kö, logga in via denna länk: Haninge kommuns e-kö till förskola

   

   

  Vega 2

  Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i kö ordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö. Läs mer om antagningreglerna här.

   

   

  Just nu på RWF Vega

  2019-05-17
  RWF Vega 2

  Fulla barngrupper Vårterminen 2020 startar 7 januari och Vega 2 öppnar då även upp ytterligare tre stycken avdelningar och därmed har vi alla avdelningar igång. Vi har haft och fortfarande har ett stort tryck till båda våra förskolor och har endast ett par platser som kommer bli lediga då ett familjer ska flytta.    

  Läs mer
 • Informationsmöte

  Mer info kommer snart

  Välkomna önskar vi på Raoul Wallenbergförskolan Vega

 • Ansök

  För att ställa sig i kö till vår förskola använder vårdnadshavare samma rutiner som för att ställa sig i kommunens kö, ansök via knappen "Ansök"

  Vi tillämpar samma regler för intag som den kommunala förskoleverksamheten. Detta innebär att vi tillämpar syskonförtur, och att vi erbjuder plats i kö ordning. Ansökningsdatum är det datum då vårdnadshavaren anmält sitt barn i kö.

  Ansökan
 • Address

  Vega allé 31

  136 49 Vega

  Telefon & Mail

  isabella.sundin@raoulwallenbergskolan.se 

 • Sjukanmälan

  Mer info kommer snart.