18 oktober, 2017

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Skövde

Vi söker en behörig förskollärare. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande. Du ska vara en medforskande pedagog som vill utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi arbetar med appen Tyra som dokumentationsverktyg. Personalrotation är ett naturligt arbetssätt hos oss, så du kommer att arbeta med barn i alla åldrar, 1-5 år. Är du en kompetent och närvarande pedagog som vill bidra till en magisk barndom så kom till oss!

Förmåner på RWS

Schemalagd, pedagogisk utvecklingstid
Fyra planerings/utvärderingsdagar per år
Friskvårdsbidrag
Fria Pedagogiska luncher på förskolan

Om anställningsvillkoren

Heltid, tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare tjänst för utbildad förskollärare

Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag med skolor och förskolor i Bromma, Uppsala, Skövde, Solna och Skokloster, tjänsten är på vår förskola i Skövde. Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, egenskaper som präglade vår förebild, Raoul Wallenberg, och hans livsgärning. Du kan läsa mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se. Förskolan i Skövde är belägen i en vacker villa på Stenkilsgatan 8. Förskolan har ca 70 barn.

Sök jobbet senast den 15 november 2017

Maila din ansökan till förskolechef eva-lotta.green@raoulwallenbergskolan.se. Maila den snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.