RWF Skövde

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  --

  --

 • Välkommen till RWF Skövde

  Fasad RWS förskola Skövde

  RWF Skövde

  RWF Skövde är en uppskattad förskola med cirka 80 barn. Raoul Wallenbergförskolan Skövde driver förskola med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan är belägen i hjärtat av Skövde i en anrik och vacker gammal patriciervilla på Stenkilsgatan . Lokalerna har färglagts i läckra färger. Förskolan ligger mitt emot Vasaskolan och kan lätt nås genom allmänna transportmedel.

   

  Just nu på RWF Skövde

  2017-08-10
  Hösten -17

  Nu drar vi igång igen efter sommarupphåll. Vi välkomnar vår nya förskolechef, Lotta Green och förskolläraren Adam Widercrantz. Vi önskar också alla nya barn och föräldrar välkomna till förskolan. Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans.

  Läs mer
  2017-06-21
  Midsommarfirande

  Idag blev det midsommarfirande på förskolan. Först hjälptes vi åt att klä midsommarstången med lite grönt och sedan med många fina blommor. När midsommarstången var klar blev det dags för dans, allt från små grodorna till raketen. Det hela avslutades med glasskalas.   läroplanen för förskolan säger: Barnen ska få möjligheter att utveckla sin förmåga …

  Läs mer
  2017-05-09
  Miniröris och hinderbana

  Hos de yngsta barnen erbjuds det både miniröris och hinderbana emellanåt. Miniröris är ett program med rörelser som barnen följer till musik, ett sätt att träna motorik. Ett annat sätt att träna motoriken är att gå kluriga hinderbanor. Här ser vi exempel på hur barnen löser situationen och tar sig fram på bästa sätt. Läroplanen …

  Läs mer
 • Nyfiken på förskolan?

  Är ni intresserade av RWF förskola, tveka inte att ta kontakt med Lotta Green, förskolechef på telnr. 0722-240779 alt. eva-lotta.green@raoulwallenbergskolan.se

  När ni gjort en intresseanmälan tar vi kontakt med er och boka in ett möte eller om ni önskar information om förskolan och dess verksamhet.

  Varmt välkommen till oss på Raoul Wallenbergförskolan Skövde!

  Ni kan göra en intresseanmälan till förskolan här:

 • Ansök till förskola, barn år 1-5

  Är du intresserad av förskolan?

  Gör en intresseanmälan och ansök idag!

  Ansök till RWF Skövde
 • Address

  Stenkilsgatan 8

  541 50 Skövde

  Telefon & Mail

  0722-240779

 • Sjukanmälan

  Tel: 0722 - 504703