RWF Skövde

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  leyla
  Leyla

  Leyla är en glad tjej med framåtanda. Hon har stor integritet och vågar ta för sig! Hon visar en omtanke...
  Läs mer om Leyla

 • Välkommen till RWF Skövde

  Fasad RWS förskola Skövde

  RWF Skövde

  RWF Skövde är en uppskattad förskola med cirka 90 barn. Raoul Wallenbergförskolan Skövde driver förskola med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan är belägen i hjärtat av Skövde i en anrik och vacker gammal patriciervilla på Stenkilsgatan . Lokalerna har färglagts i läckra färger. Förskolan ligger mitt emot Vasaskolan och kan lätt nås genom allmänna transportmedel.

  Just nu på RWF Skövde

  2016-08-29
  Raoul Wallenbergdagen på RWF Skövde

  Under fredagen den 26/8 uppmärksammade vi Raoul Wallenbergdagen genom att lyfta våra värdeord; ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Och jobba med vår värdegrund. Här ser vi hur barnen målar tillsammans, där vi ser prov på att både vara modig och handlingskraftig. Och gemenskap!

  Läs mer
  2016-06-23
  Glad midsommar!

  Idag har det klätts midsommarstång och dansats kring densamma. Traditionella sånger och danser har blandats med moderna. Allt från ”Vi äro musikanter” till ”Gangnam style” har barnen och pedagogerna dansat och sjungit till. Barnen har tillverkat kransar i olika material och vi hade till och med tur med vädret. Glad midsommar önskar vi på RWF

  Läs mer
  cirkus 2016-06-15
  5 årskalas på RWF Skövde

  Vi firade 5 år på RWF Skövde och då kom vår VD Maria , ägare Per-Egon och utvecklingschef Sara på besök.  Per-Egon höll tal och fick hjälp av barnen med vad han skulle säga.     Två clowner, Twiggy och Fluffy kom också på besök och de gjorde ballongdjur och utförde olika akrobatiska trick. Barnen …

  Läs mer
 • Sommartider på RWF Skövde

  Förskolan är öppen som vanligt under sommaren, undantaget veckorna 29-30 då förskolan har anpassade öppettider utifrån anmält behov.

  Förskolan och RWS fritidsverksamhet är ihopslagna i RWF Skövdes lokaler på Stenkilsgatan under vecka 27-30

  Om du behöver kontakt med förskolan eller fritids under veckorna 28-30 så når du oss på telefonnummer 0722 504 702.

 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök idag via Skövdes gemensamma förskolekö

  Ansök till RWF Skövde
 • Address

  Stenkilsgatan 8

  541 50 Skövde

  Telefon & Mail

  0722-240779

 • Sjukanmälan

  Tel: 0722 - 504703