RWF Skokloster

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  Ilse Carlberg Visbeek

  Med sin medkänsla och ärlighet är hon en god förebild för sina kamrater. Hon är väldigt hjälpsam och sprider kärlek...
  Läs mer om Ilse Carlberg Visbeek

 • Välkommen till RWF Skokloster!

  skokloster-5Varmt välkommen till Raoul Wallenbergförskolan i Skokloster !

  Raoul Wallenbergskolan i Skokloster driver förskola med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Vår förskola är belägen på den vackra Skoklosterhalvön. Vår grundskola ligger i huset bredvid så hos oss blir det en naturlig övergång från förskolan till skolan.

  Är du intresserad av vår förskola och vill komma på besök? Kontakta förskolechef Ingela Svanberg Walker eller platsansvarige Solweig Sjöblom (se under kontakt).

  Just nu på RWF Skokloster

  2018-11-04
  Snick och Snack i Kungaskogen – ett värdegrundsarbete i förskolan

  Förskolans 4-åringar arbetar med värdegrundsarbete genom boken Snick och Snack i Kungaskogen. Många och fina diskussioner om vänskap och hur man är en bra kompis får vi till med detta material.

  Läs mer
  2018-10-26
  FN-dagen den 24 oktober

  Förskolan jobbar med FN och barnkonventionen under denna vecka. Idag firade vi FN-dagen på kvällen med våra 4-5 åringar tillsammans med deras familjer. Familjerna tog med sig en varsin maträtt eller efterrätt från olika länder och det blev en underbar buffé som alla njöt av. Lpfö 98/10 Förståelse för att alla människor har lika värde …

  Läs mer
  2018-10-14
  Vecka med brandtema

  Det har varit en spännande vecka med mycket aktiviteter som berört ämnet brand. Barnen fick träffa Kjell och Sverker och brandbilen. De berättade om hur viktigt det var att ha fungerande brandvarnare i sina hem. Barnen fick i hemläxa att se hur många brandvarnare de hade i sina hem. Dagen efter fick de berätta hur …

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Via länken nedan kommer du till köanmälan för förskolan.

  Sök RWF Skokloster
 • Address

  Abottvägen 5

  746 95 Skokloster

  Telefon & Mail

  070 091 94 13

 • Sjukanmälan

  Anmäl ditt barns frånvaro enkelt via TYRA-appen!
  Läs ner och ladda ner appen via knappen nedan.

  TYRA