10 februari, 2017

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll

Vill Du vara med att fortsätta skapa och utveckla vår förskola? Är Du en glödande och närvarande pedagog som vill bidra till en magisk barndom så kom till oss!

Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, tjänsten är på vår förskola i Mariehäll. Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, egenskaper som präglade vår förebild, Raoul Wallenberg, och hans livsgärning. Du kan läsa mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se.

Vi söker behöriga förskollärare. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande.

Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Förskolan ligger nära Bällstaån och har närhet till många fina parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen.

Vi erbjuder Dig:
En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. För de pedagoger som vill utveckla sitt ledarskap erbjuder vi en intern aspirantutbildning som syftar till att bereda vägen inför framtida avdelningsansvarsjobb och i förlängningen framtida förskolledarjobb.
Pedagogisk utvecklingstid.
Mentor till dig som är nyutbildad.
Friskovårsbidrag. Fyra utvecklings/utvärderingsdagar per år.
Fria, pedagogiska luncher.

En närvarande förskolechef med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan senast 31/5 2017 till förskolechef Marie Wessman. Skicka din ansökan till marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se.

Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens sista datum.

Det är Stort att vara liten på RWF Mariehäll!

Vi ser framemot Din ansökan!

Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.