27 mars, 2018

Förskollärare, Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll

Är du en förskollärare som brinner för att arbeta med kvalité och utveckla förskola?

Tycker du det är viktigt med:
ÄRLIGHET
MEDKÄNSLA
MOD
HANDLINGSKRAFT
Svarade du ja på alla fyra? Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar! Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll söker en erfaren och ambitiös förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Är det du?

Vi söker dig som är behörig förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha varit arbetslagsansvarig men det är inte ett måste då det finns en tydlig arbetsbeskrivning. Vi ser att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs. Du tror på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor. Du ska ha ett tillåtande förhållningssätt som skapa lugn och trygghet i barngruppen. Du bemöter barn och vuxna med respekt och se ditt uppdrag som världens viktigaste arbete. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. Du har god förmåga att leda och motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet. Du är tydlig, kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt god förmåga att dela med dig av dina kunskaper. Det är positivt om du har erfarenhet av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, pedagogisk dokumentation samt IKT. Nyfikenhet och en medforskande inställning är ett måste. Meriterande: Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter, mål- och resultatinriktad, flexibel och stresstålig, IKT kunskaper

Vi erbjuder Dig

Arbetskläder
Pedagogisk utvecklingstid.
Mentor till dig som är nyutbildad.
Friskovårsbidrag. Fyra utvecklings/utvärderingsdagar per år.
Fria, pedagogiska luncher.
En närvarande förskolechef med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Välkommen med din ansökan till förskolechef Marie Wessman. Skicka din ansökan till marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se.
Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens sista datum.

Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.