23 maj, 2018

Förskollärare, Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll

Vi söker en dokumenterat erfaren förskollärare eller lärare mot de yngre åldrarna med förskollärarlegitimation.

Vi har erfarenhet av att ha varit arbetslagsansvarig men det är inte ett måste då det finns en tydlig arbetsbeskrivning. Vi ser att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs.

Du tror på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor. Du ska ha ett tillåtande förhållningssätt som skapa lugn och trygghet i barngruppen. Du bemöter barn och vuxna med respekt och ser ditt uppdrag som världens viktigaste arbete. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. Du har god förmåga att leda och motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet. Du är tydlig, kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt god förmåga att dela med dig av dina kunskaper. Det är positivt om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt IKT.

Nyfikenhet och en medforskande inställning är en naturlig del av din profession.

Meriterande: Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter. mål- och resultatinriktad, flexibel och stresstålig, IKT kunskaper, språkkunskaper som t.ex. engelska.

Raoul Wallenbergförskolan i Mariehäll ligger i nybyggda ljusa lokaler nära Bällstaån intill Sundbyberg med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har närhet till många fina parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av 3 avdelningar med 60 barn totalt. Du som förskollärare kommer att vara arbetslagsansvarig och tillsammans med ditt arbetslag driva verksamheten på din avdelning framåt utifrån våra styrdokument och beslut. Du har även det pedagogiska ansvaret för undervisningen och tillsammans med ditt arbetslag, ansvarar ni för att läroplanen efterföljs med pedagogisk planering, utvärdering och analyser. Vi använder oss av Tyra som IT-verktyg. Tid för reflektion i arbetslag och egen reflektion kommer att finnas i scheman.

Friskvårdsbidrag Arbetskläder Schemalagd reflektionstid Pedagogisk handledning Hälsoinspiratör Pedagogiska måltider

Tillträde i augusti 2018. Tillsvidareanställning efter 6 månader provanställning för utbildad, legitimerad förskollärare

Skicka in din ansökan till Marie Wessman, Förskolechef
marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se