10 februari, 2017

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll

Är du en förskollärare som brinner för att arbeta med kvalité och utveckla förskola?

Tycker du det är viktigt med:
ÄRLIGHET
MEDKÄNSLA
MOD
HANDLINGSKRAFT
Svarade du ja på alla fyra? Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar! Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll söker en erfaren och ambitiös förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Är det du? Vi söker dig som är behörig förskollärare.

Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Förskolan ligger nära Bällstaån och har närhet till många fina parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen.

Vi erbjuder Dig:
En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. För de pedagoger som vill utveckla sitt ledarskap erbjuder vi en intern aspirantutbildning som syftar till att bereda vägen inför framtida avdelningsansvarsjobb och i förlängningen framtida förskolledarjobb.
Pedagogisk utvecklingstid.
Mentor till dig som är nyutbildad.
Friskovårsbidrag. Fyra utvecklings/utvärderingsdagar per år.
Fria, pedagogiska luncher.
En närvarande förskolechef med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Välkommen med din ansökan senast 3 augusti 2017 till förskolechef Marie Wessman. Skicka din ansökan till marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se.
Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens sista datum.

Det är Stort att vara liten på RWF Mariehäll!

Vi ser framemot Din ansökan!

Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.