RWF Mariehäll

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  IMG_4367
  Hektor

  I januari vill vi utnämna Hektor på Kompassen till månadens Raoul Wallenbergare. Hektor visar stor empatisk förmåga och genuin medkänsla...
  Läs mer om Hektor

 • Välkommen till RWF Mariehäll

  Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll är en uppskattad förskola i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Vår förskola drivs med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan består av tre avdelningar med totalt 60 barn. Lokalerna är fint färgsatta och den pedagogiska miljön väl genomtänkt för att stimulera barn till lust att utforska och lära.  RWF Mariehäll startade 2013 i nybyggda lokaler på Bällstavägen 8.

  DSC_6747DSC_6586

   

   

  Just nu på RWF Mariehäll

  2016-09-19
  Naturvetenskap i vardagen

  Vid lunchen upptäckte några barn att det blev bubblor i vattenglaset och vi började prata om varför bubblorna flyter. Det är luft i dem blev svaret. Pedagogen ställde frågan: Tror ni gurkan flyter eller sjunker? Svaren blev både att den flyter och sjunker. Vi provade genom att barnen fick släppa ner en gurkskiva i vattenglaset …

  Läs mer
  2016-09-10
  Naturvetenskap

  Barnen på en av avdelningarna har sått bönor i glasburkar, där det på bara knappt en vecka kommit upp gröna stänglar. Det är spännande att kunna följa och se vad som händer med dem. En annan barngrupp har gått på en promenad för att utforska närområdet och där de bland annat upptäckte jättestora svampar. Barnen hade många …

  Läs mer
  2016-09-02
  Raoul Wallenbergdagen på RWF Mariehäll

  Fredag den 26/8 bjöd vi in alla föräldrar att fira Raoul Wallenbergdagen med oss på förskolan. Vi erbjöd flera stationer med olika aktiviteter där barnen tillsammans med sina föräldrar kunde delta. Vi hade målning, tipsrunda, tillverkning av hattar/kronor, ringlekar och så bjöd vi på Kaffe/te och kaka.

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök idag via Stockholm stads gemensamma förskolekö!

  Ansök till RWF Mariehäll
 • Informationsmöten

  Är du nyfiken på vår förskola? Då är du hjärtligt välkommen på våra informationsmöten.

  Tisdag 27 september mellan kl 9.00-10.00

  Tisdag 8 november mellan kl 9.00-10.00.

  Anmälan görs till: marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

  Om du inte kan något av dessa datum kontakta Marie Wessman, förskolechef, på telnr 070 734 81 50 för att boka en tid.

  Varmt välkommen till oss på RWF Mariehäll!

  Anmälan informationsmöte
 • Address

  Bällstavägen 8

  168 65 Bromma

  Telefon & Mail

  070-734 81 50

  marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmäl