RWF Mariehäll

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  IMG_4367
  Hektor

  I januari vill vi utnämna Hektor på Kompassen till månadens Raoul Wallenbergare. Hektor visar stor empatisk förmåga och genuin medkänsla...
  Läs mer om Hektor

 • Välkommen till RWF Mariehäll

  Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll är en uppskattad förskola i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Vår förskola drivs med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan består av tre avdelningar med totalt 60 barn. Lokalerna är fint färgsatta och den pedagogiska miljön väl genomtänkt för att stimulera barn till lust att utforska och lära.  RWF Mariehäll startade 2013 i nybyggda lokaler på Bällstavägen 8.

  DSC_6747DSC_6586

   

   

  Just nu på RWF Mariehäll

  2017-01-13
  Julgransplundring

  Vi hade en gemensam julgransplundring för alla på förskolan med traditionella ringdanser och som avslutades med ”raketen”. Några barn hade varit med och bakat muffins som alla fick äta efter mellanmålet  samt att de fick varsin påse med clementin och pepparkaka i. I Läroplanen för Förskolan står det att: I förskolans uppdrag ingår att såväl …

  Läs mer
  2016-12-23
  Barnen bakar peppparkakor

  Att baka pepparkakor hör julen till, det är en tradition att bevara samtidigt som man tränar teknik, finmotorik och använder de olika sinnena samt att det är roligt. God Jul önskar vi på Mariehäll!

  Läs mer
  2016-12-16
  Julskapande och Luciasamling

  Barnen på Kikaren har stämningsfull Luciasamling med konkret material. Alla barn som vill får möjlighet till att julskapa på många olika sätt. På kompassen har barnen fått göra snögubbar med så många snöbollar som bokstäverna de har i sitt namn. De har också gjort lucia, tomte, pepparkaksgubbe/gumma m.m. med pärlplattor. I Läroplanen för förskolan står det: Förskolan …

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök idag via Stockholm stads gemensamma förskolekö!

  Ansök till RWF Mariehäll
 • Informationsmöten

  Är du nyfiken på vår förskola? Då är du hjärtligt välkommen på våra visningar av förskolan.

  Torsdag den 23 Februari kl. 9:00-10:00
  Tisdag den 30 Maj kl.9:00-10:00

  Anmälan görs till: marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

  Om du inte kan något av dessa datum kontakta Marie Wessman, förskolechef, på telnr 070 734 81 50 för att boka en tid.

  Varmt välkommen till oss på RWF Mariehäll!

  Anmälan informationsmöte
 • Address

  Bällstavägen 8

  168 65 Bromma

  Telefon & Mail

  070-734 81 50

  marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmäl