RWF Mariehäll

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  IMG_4367
  Hektor

  I januari vill vi utnämna Hektor på Kompassen till månadens Raoul Wallenbergare. Hektor visar stor empatisk förmåga och genuin medkänsla...
  Läs mer om Hektor

 • Välkommen till RWF Mariehäll

  Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll är en uppskattad förskola i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Vår förskola drivs med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan består av tre avdelningar med totalt 60 barn. Lokalerna är fint färgsatta och den pedagogiska miljön väl genomtänkt för att stimulera barn till lust att utforska och lära.  RWF Mariehäll startade 2013 i nybyggda lokaler på Bällstavägen 8.

  DSC_6586DSC_6747

   

   

  Just nu på RWF Mariehäll

  2016-05-20
  Vi firar Förskolans dag

  Hela förskolan har firat ”Förskolans dag” ute tillsammans i det underbara vårvädret med att ha maskerad för barn och pedagoger. Vi hade flera stationer med olika aktiviterer som minibowling, kasta ärtpåsar på en måltavla med poäng, dans till musik, ansiktsmålning och så fick barnen hjälpa till att göra flaggspel att dekorera gården med.  

  Läs mer
  2016-05-13
  Heldagsutflykt till 4H gården Björklunds hage

  De blivande skolbarnen har åkt buss till Björklunds hage där de tittade på får, lamm, hönor, en tupp, kaniner och en häst. De klättrade i ”spindelnätet”, cyklade, gungade på vippgungan och gungbrädan. Barnen hade med sig egen lunchmatsäck vilket var dagens höjdpunkt. När alla satt och åt sin matsäck  kom även  tuppen och hönorna för att leta mat …

  Läs mer
  2016-05-04
  Skräpplockardagen

  Alla barn på förskolan gick i dag ut i närområdet för att plocka skräp och göra vårfint i naturen. De fick plasthandskar och en påse som de samlade allt skräp de kunde hitta. De tittade nyfiket i varandras påsar vad kompisarna hittat och vi pratade även om varför man inte skall kasta skräp i naturen. I …

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök idag via Stockholm stads gemensamma förskolekö!

  Ansök till RWF Mariehäll
 • Informationsmöten

  Är du nyfiken på vår förskola? Då är du hjärtligt välkommen på våra informationsmöten.

  Tisdag 2 februari mellan kl 9.00-10.00

  Tisdag 3 maj mellan kl 9.00-10.00.

  Anmälan görs till: marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se
  Om du inte kan något av dessa datum kontakta Marie Wessman, biträdande förskolechef, på telnr 070 734 81 50 för att boka en tid.

  Varmt välkommen till oss på RWF Mariehäll!

  Anmälan informationsmöte
 • Address

  Bällstavägen 8

  168 65 Bromma

  Telefon & Mail

  070-734 81 50

  marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmäl