RWF Mariehäll

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • En fantastisk Raoul Wallenbergare
  IMG_4367
  Hektor

  I januari vill vi utnämna Hektor på Kompassen till månadens Raoul Wallenbergare. Hektor visar stor empatisk förmåga och genuin medkänsla...
  Läs mer om Hektor

 • Välkommen till RWF Mariehäll

  Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll är en uppskattad förskola i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Vår förskola drivs med en tydlig värdegrund. Våra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och vi tillämpar dem i den dagliga verksamheten.

  Förskolan är öppen för alla barn och vår mission är ” Vi brinner för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev i våra förskolor och skolor”.

  Förskolan består av tre avdelningar med totalt 60 barn. Lokalerna är fint färgsatta och den pedagogiska miljön väl genomtänkt för att stimulera barn till lust att utforska och lära.  RWF Mariehäll startade 2013 i nybyggda lokaler på Bällstavägen 8.

  DSC_6747DSC_6586

   

   

  Just nu på RWF Mariehäll

  2016-06-22
  Dans kring Midsommarstången

  Alla barn och pedagoger på förskolan har tillsammans plockat blommor och gjort en egen midsommarstång. Vi tog med oss den till Bubbelparken där vi sjöng och dansade ringlekar, vi avslutade naturligtvis med Raketen också,  som sig bör. I Läroplanen för förskolan står det: Förskolan skall sträva efter att varje barn Känner delaktighet i sin egen kultur …

  Läs mer
  2016-06-07
  Sommaravslutning

  Vi hade en fin sommaravslutning tillsammans med alla barn, föräldrar och pedagoger i den underbara Marabouparken. Barnen sjöng sånger i fina papperskransar de själva tillverkat, vi firade av våra blivande skolbarn och alla hade med sig picknick som avnjöts i solskenet.

  Läs mer
  2016-05-30
  Utbildning för pedagoger

  På pedagogernas kompetensutvecklingsdag hade vi utbildning i ”Grundläggande Brand och Riskhantering”. Det var både teori och praktik som var mycket lärorik och nyttig att kunna.

  Läs mer
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök idag via Stockholm stads gemensamma förskolekö!

  Ansök till RWF Mariehäll
 • Informationsmöten

  Är du nyfiken på vår förskola? Då är du hjärtligt välkommen på våra informationsmöten.

  Tisdag 27 september mellan kl 9.00-10.00

  Tisdag 8 november mellan kl 9.00-10.00.

  Anmälan görs till: marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

  Om du inte kan något av dessa datum kontakta Marie Wessman, förskolechef, på telnr 070 734 81 50 för att boka en tid.

  Varmt välkommen till oss på RWF Mariehäll!

  Anmälan informationsmöte
 • Address

  Bällstavägen 8

  168 65 Bromma

  Telefon & Mail

  070-734 81 50

  marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se

 • Sjukanmälan

  Fyll i vår digitala sjukanmälningsblankett för snabb sjukanmälan. Inloggning krävs av vårdnadshavare för att säkerställa att ingen obehörig sjukanmälan sker.

  Sjukanmäl