RWF Jungfrusund

• Våra skolor

Gå direkt till en av våra skolor

• 2018-10-09 - RWF Jungfrusund

Är du nyfiken på vår verksamhet?

Verksamheten är i full gång och det går jättebra att komma på besök. Ta kontakt med förskolechef; Jessica Leopoldson via mejl Jessica.leopoldson@raoulwallenbergskolan.se om ni vill komma förbi!

2018-09-03 - RWF Jungfrusund

Invigning

Nu har vi äntligen öppnat vår verksamhet och i fredags 31 augusti hade vi vår invigning. Regnet öste ner under dagen, men lagom till eftermiddagen lättade skurarna upp och vi kunde fira tillsammans med olika stationer för barnen, tal av Raoul Wallenbergskolornas VD Per Egon Johansson, samt från kommunstyrelsens ordförande Adam Reuterskiöld och traditionsenlig bandklippning med hjälp av vice ordförande för barn och ungdomsnämnden, Ove Wallin. En mycket lyckad och uppskattad eftermiddag som angav startskottet för utvecklandet av RWF Jungfrusund!

2018-04-13 - RWF Jungfrusund

Senaste nytt från bygget!

Bygget fortskrider enligt tidsplanen och huset står nu i all sin prakt och skiner ikapp med omgivningen. Panelen skruvas fast i skrivande stund och runt omkring torkar marken upp och välkomnar de första vårtecknen.

2018-01-09 - RWF Jungfrusund

Uppdatering kring bygget för RWF Jungfrusund

Bygget har satt igång ordentligt. Kort status är att plattan gjuts v. 3 och stomelement levereras till platsen v. 4.

Från och med nästa vecka etablerar sig husentreprenören på plats och stommen börjar monteras under v.4 och tätt hus förväntas i månadsskiftet mars-april.