1 november, 2017

Förskolechef, Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund

Är du en förskolechef som brinner för att göra positiv skillnad? Vill du starta, leda och utveckla en ny Raoul Wallenbergförskola i Jungfrusund, Ekerö?

Vi inom RWS drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Det är egenskaper som präglade vår förebild, Raoul Wallenberg, och hans livsgärning. Vårt arbete drivs också av viljan att göra positiv skillnad för alla våra barn och i med ständig strävan mot utveckling och ökad kvalitet.

Vi söker nu en dokumenterat skicklig, erfaren, drivande och engagerad förskolechef som är van att arbeta organisatoriskt och med systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskolechef inom Raoul Wallenbergförskolorna kommer du att starta och leda en ny förskola mot högt satta mål inom ramen för RWS koncept och värdegrund. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten och din förmåga att arbeta självständigt, långsiktigt, uthålligt och målstyrt.

Den nya förskolan ligger i ett helt nytt område, vackert belägen vid Jungfrusund och kommer att rymma 100 barn.

Låter det som ett spännande uppdrag som passar dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Maila din ansökan senast 20 november till eva.arfwedson@raoulwallenbergskolan.se

Tillträde i mars 2018.