RWF Jungfrusund

 • Vi inspireras av goda förebilder

 • Våra skolor

  Gå direkt in på någon av våra skolor

 • Välkommen till RWF Jungfrusund

       

  Raoul Wallenbergskolan (RWS) har startat en ny förskola i Jungfrusund i Ekerö kommun. Detta är Raoul Wallenbergskolans första etablering i Ekerö kommun. Ambitionen är att framöver även ge barnen i förskolan möjlighet att gå vidare i en Raoul Wallenbergskola inom Ekerö kommun. 

  RWS VD Per Egon Johansson kommenterar etableringen av den nya förskolan:

  –  Detta är vår första etablering av skola i Ekerö kommun och vi är glada och stolta över att vi fått Ekerö kommuns förtroende att ta ansvar för förskoleverksamhet i denna del av kommunen, även om förskolan givetvis är till för alla barn i kommunen. Säger Per Egon Johansson.

    Vi har utvecklat ett nytt och spännande skolkoncept under devisen ”Skolan mitt i byn”. Vår ambition är att förskolan ska kunna bli en mötesplats för barn och föräldrar, både på förskoletid och på fritiden.

    RWS skolor är värderingsdrivna och vi ser det som ytterst viktigt att barn i tidiga år får utveckla goda karaktärsdrag. Våra ledord i det arbetet är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, säger Per Egon Johansson.

  Just nu på RWF Jungfrusund

  2018-10-09
  Är du nyfiken på vår verksamhet?

  Verksamheten är i full gång och det går jättebra att komma på besök. Ta kontakt med förskolechef; Jessica Leopoldson via mejl Jessica.leopoldson@raoulwallenbergskolan.se om ni vill komma förbi!

  Läs mer
  2018-09-03
  Invigning

  Nu har vi äntligen öppnat vår verksamhet och i fredags 31 augusti hade vi vår invigning. Regnet öste ner under dagen, men lagom till eftermiddagen lättade skurarna upp och vi kunde fira tillsammans med olika stationer för barnen, tal av Raoul Wallenbergskolornas VD Per Egon Johansson, samt från kommunstyrelsens ordförande Adam Reuterskiöld och traditionsenlig bandklippning …

  Läs mer
  2018-04-13
  Senaste nytt från bygget!

  Bygget fortskrider enligt tidsplanen och huset står nu i all sin prakt och skiner ikapp med omgivningen. Panelen skruvas fast i skrivande stund och runt omkring torkar marken upp och välkomnar de första vårtecknen.

  Läs mer
 • Informationsmöte

  Du som vårdnadshavare är hjärtligt välkommen till ett informationsmöte gällande Raoul Wallenbergförskola Jungfrusund som slår upp portarna till en helt nybyggd förskola i augusti 2018. Tid: kl. 18.30–20.00 Datum: Mötet kommer att hållas i matsalen på Tappströmsskolan, Tappströmsvägen 3. Du kommer att få träffa förskolechef Jessica Leopoldson, Eva Arfwedson och Per Egon Johansson, VD för Raoul Wallenbergskolorna. Vi kommer att berätta om den nya förskolan och dess verksamhet, antagningen, samt våra mål och våra visioner med förskolan i Jungfrusund. Ni kommer att ha tillfälle att ställa frågor om förskolan. Välkomna önskar vi på Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund
 • Ansök

  Är du intresserad av förskolan?
  Ansök redan idag till RWF Jungrusund via Ekerös gemensamma förskolekö.

  Ansökan till RWF Jungfrusund
 • Address

  Ångkvarnsvägen 1

  17851 Ekerö

  Telefon & Mail

  jessica.leopoldson@raoulwallenbergskolan.se