Förskolechef och btr förskolechef

Förskolechef

Jag heter Cecilia Aronsson och är 44 år. Jag har två små barn och en sambo som jag bor ihop med på fantastiska Lidingö. Jag har tidigare arbetat på förskola i ca 18 år både som barnskötare och förskollärare. Jag har arbetat i kommunal och privat verksamhet samt på Svenska skolan på Mallorca. Nu senast så har jag arbetat på en vuxenutbildning som yrkeslärare och skolledare för Barn- och fritidsprogrammet där vi utbildar barnskötare. Jag gillar hela tiden utvecklas och studerar just nu på rektorsprogrammet.

När jag inte arbetar så gillar jag att umgås med min familj, mina vänner och vara ute i naturen. Jag älskar alla typer av friluftssporter även om skidåkning och långfärdsskridskor ligger mig varmast om hjärtat. För mig är kombinationen nära relationer och rörelse höjden av hälsa!

Det känns väldigt spännande att starta upp en ny förskola där vi tillsammans ska skapa en trygg, lärorik och utvecklande miljö med fokus på mod, ärlighet, medkänsla och handlingskraft.

Jag ser framemot att få skapa positiv skillnad i Järvastaden!

Ni når mig på e-postadress: cecilia.aronsson@raoulwallenbergskolan.se

Vänligen Cecilia

Btr förskolechef

Jag heter Lotta Andersson och är 32 år. Jag har 2 barn och en man som jag bor tillsammans med i Vega i Haninge. Jag är utbildad gymnasielärare i grunden men har utbildat mig vidare och studerar nu det sista året på Rektorsprogrammet. Jag har arbetat i flera olika pedagogiska verksamheter med både barn och ungdomar och nu senast kommer jag från en tjänst som biträdande rektor inom vuxenutbildningen. Mitt pedagogiska intresse sträcker sig över alla åldrar och jag tycker att det ska bli fantastiskt spännande och roligt att få möjligheten att nu arbeta med våra minsta i förskolan.

När jag inte arbetar så gillar jag att umgås med vänner och familj och det största intresset är musik. Både jag, min man och barnen sjunger och spelar instrument och det är väldigt roligt att göra detta tillsammans med familj och vänner. Utöver detta tycker jag om att resa och upptäcka nya platser samt vara ute i skogen. Där finns ett lugn och möjlighet till eftertanke och återhämtning som ibland är välbehövligt.

Jag ser fram emot att få vara med i en spännande och utvecklande framtid med förskolan i Järvastaden och jag ska göra mitt yttersta för att bidra till att varje barn får en möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential och att de ska känna sig glada och trygga varje dag!

Vänliga hälsningar,

Lotta