Förskolechef

Jag heter Cecilia Aronsson och är 44 år. Jag har två små barn och en sambo som jag bor ihop med på fantastiska Lidingö. Jag har tidigare arbetat på förskola i ca 18 år både som barnskötare och förskollärare. Jag har arbetat i kommunal och privat verksamhet samt på Svenska skolan på Mallorca. Nu senast så har jag arbetat på en vuxenutbildning som yrkeslärare och skolledare för Barn- och fritidsprogrammet där vi utbildar barnskötare. Jag gillar hela tiden utvecklas och studerar just nu på rektorsprogrammet.

När jag inte arbetar så gillar jag att umgås med min familj, mina vänner och vara ute i naturen. Jag älskar alla typer av friluftssporter även om skidåkning och långfärdsskridskor ligger mig varmast om hjärtat. För mig är kombinationen nära relationer och rörelse höjden av hälsa!

Det känns väldigt spännande att nu få starta upp en ny förskola där vi tillsammans ska skapa en trygg, lärorik och utvecklande miljö med fokus på mod, ärlighet, medkänsla och handlingskraft.

Jag ser framemot att få skapa positiv skillnad i Järvastaden!

Ni når mig på e-postadress: cecilia.aronsson@raoulwallenbergskolan.se

Vänligen Cecilia