11 april, 2018

Vi söker en erfaren barnskötare till Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Vi söker nu en utbildad och dokumenterat erfaren barnskötare till vår fina förskola i Bromma. Vi ser att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs. Vidare tror vi att du är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. Du är tydlig i din roll och lätt att samarbeta med. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör ha erfarenhet av pedagogisk dokumentation och IKT. Du är flytande i tal och skrift i svenska.

Meriterande:

Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter

Mål- och resultatinriktad

Flexibel och stresstålig

IKT kunskaper

Som barnskötare hos oss bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du arbetar med ett projekterande arbetssätt och har ett tillåtande förhållningssätt där du genom att vara lyhörd ser vad verksamheten kan erbjuda barnen i deras utveckling och lärande. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Du tror på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor. Du bemöter barn och vuxna med respekt och ser ditt uppdrag som världens viktigaste och du tycker om att ha roligt på jobbet! Vi använder oss av Tyra som IT-verktyg.

Sök jobbet senast den 6 maj 2018. Skicka in ditt cv till förskolechef: jannicke.schonhoff@raoulwallenbergskolan.se

Vi kommer att behandlar ansökningar fortlöpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden är slut. Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag