22 december, 2016

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Är du en förskollärare som brinner för att arbeta med kvalité och utveckla förskola? Tycker du det är viktigt med: ÄRLIGHET MEDKÄNSLA MOD HANDLINGSKRAFT Svarade du ja på alla fyra? Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar! Raoul Wallenbergförskolan Bromma söker en erfaren och ambitiös förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Är det du? Vi söker dig som är behörig förskollärare. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Förskolan ligger i Beckombergaområdet och har närhet till natur och  parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen.

Vi söker dig som är behörig förskollärare med förskollärarlegitimation. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande. Vi håller just nu på att implementera TYRA-appen och utvecklar vår IKT.

Vi erbjuder dig:

• Friskvårdsbidrag, samt efter ett års anställning får alla våra legitimerade förskollärare dela av lärarlönelyftet.
  • Fyra planerings/utvärderingsdagar per år.
    Fria, pedagogiska luncher.
  • -En närvarande förskoleledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast  10 oktober  2017 till förskolechef Anitha Ronnersjö, anitha.ronnersjo@raoulwallenbergskolan.se.

Vi ser framemot din ansökan!

Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.