22 december, 2016

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Vill du vara med och skapa och utveckla framtidens förskola?

Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft, egenskaper som präglade vår förebild, Raoul Wallenberg, och hans livsgärning. Du kan läsa mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se.

Vi söker en behöriga förskollärare till vår förskola. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande.

Vi erbjuder dig:
-En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet.
-Vi har två karriärspår: pedagogiskt och ledarskap, för de pedagoger som vill utveckla sitt ledarskap erbjuder vi en intern aspirantutbildning som syftar till att bereda vägen inför framtida förskolledarjobb.
-Schemalagd, pedagogisk utvecklingstid.
-Mentor till dig som är nyutbildad.
-Friskvårdsbidrag.

-Fyra planerings/utvärderingsdagar per år.
-Fria, pedagogiska luncher.

-En närvarande förskoleledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 dec 2016 till förskolechef Anitha Ronnersjö, anitha.ronnersjo@raoulwallenbergskolan.se.

Vi ser framemot din ansökan!

Vi undanber oss alla kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.