Förskolechef

Förskolechef – Anitha Ronnersjö

Jag har en lång bakgrund inom förskola och skola. Mina första arbetsdagar inom det som då hette barnkrubba gjorde jag redan på tidigt 70-tal och sedan dess har jag varit förskola och skola trogen.

För mig är det viktigt med respekt och lyhördhet för varje barn och jag vill att alla som kommer till förskolan ska känna sig välkomna och få ett bra bemötande. Barnen ska vara lika glada när de kommer till oss som de är ivriga på att berätta om dagen när föräldrarna hämtar. Hos oss ska barnen uppleva en spännande och trygg vardag med mycket inspiration för lek och lärande. Hos oss kommer ni att bli sedda och lyssnade på, allas tankar och känslor är viktiga för att hålla verksamheten trygg och rolig.

Ärlighet ­– jag vill vara ärlig och vill att andra ska vara ärliga mot både andra och sig själva

En hög grad av Medkänsla är en viktig del i vår verksamhet – konsten att sätta sig in i andras situation

Jag tänker att jag är modig och önskar att mina medarbetare vågar ha Mod att ge barnen mod- mod  att våga, fast det kan kännas lite obehagligt

Genom Handlingskraft, ska jag och mina medarbetare agera utifrån tro och inre övertygelse att vi kan göra skillnad för varje enskilt barn. Vi ska bära en önskan om att förändra och utveckla och vi ska sträva efter att varje barn hittar sin egen handlingskraft.

Tveka aldrig att kontakta mig för frågor, tankar ris och ros

Anitha Ronnersjö

anitha.ronnersjo@raoulwallenbergskolan.se